Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Cobra Kai, Το Δεκαήμερο και Elite στο Netflix: Οι σειρές που δεν πρέπει να χάσετε τον Ιούλιο

Cobra Kai, Το Δεκαήμερο και Elite στο Netflix: Οι σειρές που δεν πρέπει να χάσετε τον Ιούλιο

Σημαντικές σειρές θα σας κρατήσουν συντροφιά και αυτόν τον Ιούλιο στο Netflix. Από τις σειρές ποου ξεχωρίζουν τον Ιούλιο, είναι δίχως αμφιβολία η 6η σεζόν του Cobnra Kai, Το Δεκαήμερο και η 8η σεζόν του Ελίτ.

Cobra Kai: Σεζόν 6 – Μέρος 1

Ενόψει του παγκόσμιου τουρνουά, ο Ντάνιελ κι ο Τζόνι προσπαθούν να ξαναφτιάξουν την ομάδα. Όμως, παλιοί εχθροί και νέες απειλές στέκονται εμπόδιο στη νίκη.

Αφού το Κόμπρα Κάι έχει αποκλειστεί από το Βάλεϊ, οι δάσκαλοι και οι μαθητές μας πρέπει να αποφασίσουν εάν και πώς θα διαγωνιστούν στο Σεκάι Ταϊκάι — το παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε.

Το σενάριο και τη διεύθυνση παραγωγής του Cobra Kai υπογράφουν οι Τζος Χελντ, Τζον Χάργουιτς και Χέιντεν Σλόσμπεργκ για την εταιρεία παραγωγής τους, τηv Counterbalance Entertainment. Οι Γουίλ Σμιθ, Τζέιμς Λάσιτερ και Κέιλεμπ Πίνκετ συμμετέχουν στη διεύθυνση παραγωγής για τη Westbrook Entertainment μαζί με τη Σούζαν Έκινς, σε συνεργασία με τη Sony Pictures Television. Χρέη διευθυντών παραγωγής εκτελούν, επίσης, οι Ραλφ Μάτσιο και Γουίλιαμ Ζάμπκα.

Καστ: Ραλφ Μάτσιο, Γουίλιαμ Ζάμπκα, Μάρτιν Κόουβ, Σόλο Μαριντουένια, Τζέικομπ Μπέρτραντ, Μαίρη Μάουσερ, Τάνερ Μπιουκάναν, Πέιτον Λιστ, Τζιάνι Ντιτσένζο, Κούρτνι Χένγκελερ, Βανέσα Ρούμπιο, Ντάλας Ντουπρί Γιανγκ, Γιούτζι Οκουμότο, Αλίσια Χάνα Κιμ, Γκρίφιν Σαντοπιέτρο, Ούνα Ο’Μπράιεν
Διαθέσιμη από 18/07/2024.

Το Δεκαήμερο / The Decameron

Το 1348, η Μαύρη Πανώλη πλήττει σφοδρά την ιταλική ύπαιθρο και μερικοί ευγενείς καταφεύγουν σε μια επιβλητική βίλα με τους υπηρέτες τους. Όμως αυτό που ξεκινά ως ένα όργιο έρωτα και μέθης γίνεται αγώνας επιβίωσης, σε αυτήν τη μαύρη κωμωδία τύπου σαπουνόπερας.

Είστε ευπρόσδεκτοι σε ένα όργιο έρωτα και μέθης στην ιταλική ύπαιθρο. Το “Δεκαήμερο” είναι μια μαύρη κωμωδία τύπου σαπουνόπερας που πραγματεύεται το τόσο επίκαιρο θέμα των ταξικών διαφορών εν μέσω μιας πανδημίας.

Το 1348, η Μαύρη Πανώλη πλήττει σφοδρά την πόλη της Φλωρεντίας και μερικοί ευγενείς καταφεύγουν με τους υπηρέτες τους σε μια επιβλητική βίλα, όπου περιμένουν να περάσει η πανώλη κάνοντας πολυτελείς διακοπές. Καθώς όμως οι κοινωνικοί κανόνες ανατρέπονται, ακολουθεί ένας αγώνας επιβίωσης που παίρνει σάρκα και οστά από ένα καστ τόσο πανούργων όσο και ξεκαρδιστικών ηρώων.

Με δημιουργό την Καθλίν Τζόρνταν, η οποία έχει εμπνευστεί ελαφρώς από τη συλλογή ιστοριών του 14ου αιώνα “Το Δεκαήμερο”, αυτή η σειρά οχτώ επεισοδίων είναι μια παραγωγή της Tilted Productions της Τζέντζι Κόχαν. Η Κόχαν διατελεί επίσης διευθύντρια παραγωγής με την Τζόρνταν, τον σκηνοθέτη Μάικλ Άπενταλ και τους Μπλέικ ΜακΚόρμικ και Τάρα Χέρμαν από την Tilted.
Διαθέσιμη από 25/07/2024.

Ελίτ: Σεζόν 8

Το Ελίτ θα έχει όγδοη σεζόν, της οποίας η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Αύγουστο. Η μακροβιότερη σειρά μυθοπλασίας από το Netflix στην Ισπανία θα περιλαμβάνει νέες ιστορίες από τους διαδρόμους του Λας Ενθίνας, αυτή τη φορά σε σκηνοθεσία των Ντανιέλ Μπαρόν, Γκινέστα Γκιντάλ, Χότα Λινάρες και Ελένα Τραπέ.

Αυτή η όγδοη σεζόν, σε δημιουργία των Κάρλος Μοντέρο και Χάιμε Βάκα, θα καλωσορίσει νέα πρόσωπα όπως η Άνε Ροτ (Η Λέσχη Βιβλίου των Φονιάδων) και ο Νούνο Γκαλέγκο (UPA Next), καθώς και την Μίνα Ελ Χαμάνι που επιστρέφει στον ρόλο της Νάντια.
Διαθέσιμη από 26/07/2024.

Media Τελευταίες ειδήσεις