Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Εκπληκτική Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: “Όλα τα παιδιά έρχονται στη Σορβόννη για να μάθουν…πλην των Ελλήνων που έρχονται να τα μάθουν όλα σε όλους”!

Εκπληκτική Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ:   “Όλα τα παιδιά έρχονται στη Σορβόννη για να μάθουν…πλην των Ελλήνων που έρχονται να τα μάθουν όλα σε όλους”!

“Αν αρχίσετε να λέτε τι είμαι και τι έχω κάνει, θα μαρτυρήσετε την ηλίκια μου! Φεύγω”!

Η Πρύτανης στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης με μια ολιγόλεπτη εμφάνιση της στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη μας καθήλωσε με το λόγο της. Απλός, καθημερινός, άμεσος και με χιούμορ, αποδεικνύει γιατί είναι τόσο μεγάλη προσωπικότητα…

 Πρότυπα των νέων είναι οι ποσοσφαιριστές και οι τραγουδιστές ;

Aν από κάτι υποφέρει η ελληνική νεολαία, είναι ότι δεν υπάρχει το πρότυπο ήρωα.  Ποιός είναι ήρωας; Οι τραγουδιστές, οι ηθοποιοί και οι ποδοσφαιριστές ; Άνθρωποι που νομίζουν οι άλλοι ότι βγάζουν πολλά χρήματα. Είσαι αυτό που έχεις, όχι αυτό που κάνεις και αυτό που είσαι. Έτσι είμαστε εκτός ηθικής πραγματικότητας… Πώς μπορούμε να πουμε στα παιδιά “Κάνε όπως ο τάδε…”; Κοίταξε πόσο καλός είναι αυτός ή ο άλλος!

Στη Γαλλία λέμε : ” Όλα τα παιδιά έρχονται στη Σορβόννη για να μάθουν…πλην των Ελλήνων που έρχονται να τα μάθουν όλα σε όλους”!

Δείτε το βίντεο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε