Site icon NewsIT

Eurovision 2024: Εντυπωσιακή η Silia Kapsis στη δεύτερη πρόβα του «Liar» στο Μάλμε

01.05.2024 | 15:25
Eurovision 2024: Εντυπωσιακή η Silia Kapsis στη δεύτερη πρόβα του «Liar» στο Μάλμε

7291574

«Φωτιά» πήρε η σκηνή του Malmo Arena μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης πρόβας της Silia Kapsis που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision σε λίγες μέρες. 

Η ταλαντούχα 17χρονη, έκανε σήμερα Μ. Τετάρτη (01.05.2024) την δεύτερη τεχνική πρόβα του τραγουδιού της «Liar». Η σκηνή γέμισε χρώματα ενώ η Silia Kapsis και οι χορευτές της έφεραν Κυρπιακό αέρα στην σκηνή του Μάλμε, όπου θα διεξαχθεί η φετινή Eurovision.

Φορώντας ένα λευκό παντελόνι και ένα λευκό τοπάκι, η Silia Kapsis ολοκλήρωσε επιτυχώς τη δεύτερη προγραμματισμένη της πρόβα. Στη σκηνή την συνόδευαν 4 χορευτές φορώντας επίσης λευκές μπλούζες με γκρι φαρδιά παντελόνια.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων στον λογαριασμό της στο Instagram δίνοντας μία μικρή γεύση από το τι πρόκειται να παρουσιάσει στον Α’ Ημιτελικό του διαγωνισμού. 

Υπενθυμίζεται πως ο φετινός 68ος μουσικός διαγωνισμός της Eurovision πραγματοποιείται στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7 ο Α’ Ημιτελικός με τη συμμετοχή της Κύπρου, 9 ο Β’ Ημιτελικός με τη συμμετοχή της Ελλάδας και 11 Μαΐου ο Μεγάλος Τελικός.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version