Site icon NewsIT

«F1»: Θεαματικό το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ

08.07.2024 | 12:07
«F1»: Θεαματικό το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ

epa10736117 US actor Brad Pitt (L) and British-Nigerian actor Damson Idris react prior to the Formula One British Grand Prix 2023, at the Silverstone Circuit race track in Silverstone, Britain, 09 July 2023. EPA/CHRISTIAN BRUNA

Υπό τους ήχους του «We Will Rock You» των Queen και με πλάνα από τα φετινά Grand Prix, «πλάστηκε» το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ «F1».

Η Apple Original Film, ο Μπραντ Πιτ, ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ και ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον που έχουν αναλάβει την παραγωγή της ταινίας αξίας 300 εκατομμυρίων δολαρίων, υπόσχονται στο κοινό εντυπωσιακό θέαμα και άφθονη δράση.

Στο πλευρό του σταρ στέκονται ο Βρετανο-Νιγηριανός ηθοποιός Ντάμσον Ίντρις, ο Χαβιέ Μπαρδέμ και οι Κέρι Κόντον Τομπάιας Μένζις, Σάρα Νάιλς, Κιμ Μπόντνια και Μαξ Φερστάπεν.

Στο σενάριο του Έχρεν Κρούγκερ και στη σκηνοθεσία του Τζόζεφ Κοσίνσκι, ο πρωταγωνιστής υποδύεται έναν πρώην οδηγό της F1 ο οποίος επιστρέφει στην παλιά του ζωή για να βοηθήσει τον Joshua Pearce, ένα νέο ταλέντο στο χώρο να ενταχθεί στην ομάδα APXGP.

«Ποιος μίλησε για ασφάλεια;»

Ο Μπραντ Πιτ στην αρχή του τρέιλερ ζητάει να του επισκευάσουν ένα αυτοκίνητο που θα μπορεί να είναι γρήγορο στις στροφές καθώς οι ανταγωνίστριες ομάδες έχουν αυτοκίνητα που είναι γρήγορα μόνο στις ευθείες, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει η ασφάλεια παρά μόνο η νίκη.

Το εντυπωσιακό της συγκεκριμένης ταινίας είναι πως έχει γυριστεί στον πραγματικό κόσμο της Formula 1, με πολλά από τα γυρίσματα να έχουν γίνει κατά τη διάρκεια των φετινών Grand Prix που συμμετείχαν δέκα ομάδες με τους οδηγούς τους.

Μέχρι το τέλος του 2024 έχουν προγραμματιστεί γυρίσματα και στους αγώνες της Ουγγαρίας, της Ιταλίας και του Άμπου Ντάμπι.

Τη διανομή της ταινίας έχει αναλάβει η Warner Bros. Pictures, με την πρεμιέρα να έχει οριστεί για τις 25 Ιουνίου 2025 και στη Βόρεια Αμερική δύο ημέρες αργότερα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version