Site icon NewsIT

FRIENDS: ΤHE REUNION αποκλειστικά στο Vodafone TV

29.05.2021 | 09:30
FRIENDS: ΤHE REUNION αποκλειστικά στο Vodafone TV

Το καστ της σειράς τα «Φιλαράκια» επανενώνεται για να γιορτάσει μοναδικά την επιτυχημένη σειρά, σε μια θρυλική βραδιά γεμάτη με αξέχαστες αναμνήσεις, ασταμάτητο γέλιο, δάκρυα χαράς και ξεχωριστούς καλεσμένους.

Το Vodafone TV θα μεταδώσει σε πρώτη προβολή το ειδικό επεισόδιο FRIENDS: THE REUNION σήμερα Σάββατο 29 Μαΐου, στις 9:00 μ.μ., το οποίο θα είναι στη συνέχεια διαθέσιμο στον on demand κατάλογό του Vodafone TV.

Στα 17 χρόνια που μεσολάβησαν από το φινάλε, το cast της σειράς «Τα Φιλαράκια» βρέθηκε στον ίδιο χώρο μόνο μία φορά… μέχρι σήμερα. Ένας προς έναν, η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, η Lisa Kudrow, ο Matt LeBlanc, ο Matthew Perry και ο David Schwimmer φτάνουν στο αρχικό πλατό της σειράς για να δώσουν ο ένας στον άλλο μια ζεστή, συγκινητική αγκαλιά και να ξεκινήσουν τη μοναδική ειδική εκπομπή επανένωσης για να γιορτάσουν τον ανεξίτηλο αντίκτυπό τους ως Rachel Green, Monica Geller, Phoebe Buffay, Joey Tribbiani, Chandler Bing και Ross Geller.

Εντυπωσιασμένα από τις σχολαστικές λεπτομέρειες του αποκατασταθέντος σκηνικού, τα φιλαράκια αναπολούν τον δεσμό που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια της δεκαετούς σειράς πριν καθίσουν σε ένα υπαίθριο πλατό μπροστά από το εμβληματικό σιντριβάνι των τίτλων αρχής της σειράς.

Πλαισιωμένο από τον συντονιστή James Corden και ένα ενθουσιώδες κοινό, το καστ μοιράζεται τις αγαπημένες – και τις λιγότερο αγαπημένες – στιγμές του στο πλατό, συζητά για το πώς προσαρμόστηκε στη φήμη, διαγωνίζεται σε ένα κουίζ με trivia για τα Φιλαράκια, διαβάζει σελίδες σεναρίου από αξέχαστες σκηνές, παρακολουθεί στιγμιότυπα με ξεκαρδιστικά bloopers και πολλά άλλα.

Στην ειδική εκπομπή με τα αστέρια συμμετέχει επίσης η δημιουργική ομάδα της σειράς, Marta Kauffman, David Crane και Kevin Bright, οι οποίοι μιλούν για το πώς άντλησαν έμπνευση από τις εμπειρίες τους στη Νέα Υόρκη ως εικοσάχρονοι, μια εποχή στη ζωή όταν οι φίλοι αποτελούν πραγματική οικογένεια.

Το ειδικό αυτό αφιέρωμα περιλαμβάνει επίσης διάσημους θαυμαστές της σειράς, όπως τον David Beckham και τη Mindy Kaling, οι οποίοι συζητούν για τη μακροχρόνια επίδρασή της, καθώς και εμφανίσεις από συχνά εμφανιζόμενα μέλη του καστ, Elliott Gould και Christina Pickles (που υποδύθηκαν τους γονείς του Ross και της Μόνικα, Τζακ και Τζούντι Γκέλερ), Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ (τον ιδιοκτήτη του Central Perk, Gunther), Maggie Wheeler (της Τζάνις, φιλενάδας του Chandler κατά διαστήματα), και Reese Witherspoon (της κακομαθημένης αδελφής της Rachel, Jill).

Καθώς η βραδιά φτάνει στο τέλος της, το βασικό καστ ξαναθυμάται τα γυρίσματα του συγκινητικού τελευταίο επεισοδίου της σειράς, συλλογίζεται πώς θα μπορούσε να είναι η ζωή των χαρακτήρων τους σήμερα και υπόσχεται να μην αφήσει να περάσουν άλλα 17 χρόνια πριν από την επόμενη επανένωσή του.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version