Site icon NewsIT

Famagusta: Το πρώτο σχόλιο του Αντρέα Γεωργίου μετά τo εμπάργκο της Τουρκίας στο Netflix

07.09.2024 | 17:46
Famagusta: Το πρώτο σχόλιο του Αντρέα Γεωργίου μετά τo εμπάργκο της Τουρκίας στο Netflix

Μία ανάρτηση στο Instagram αναφορικά με τη σειρά Famagusta έκανε ο Αντρέας Γεωργίου, μετά την απαγόρευση από τη μεριά της Τουρκίας να παιχτεί και σε άλλες χώρες μέσω του Netflix.

Ο Αντρέας Γεωργίου ανέβασε δύο φωτογραφίες στα stories του στο Instagram «απαντώντας» στις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το Famagusta. Όπως ισχυρίστηκε το ΕΣΡ της Τουρκίας, έγινε συμφωνία με το Netflix έτσι ώστε η σειρά να προβληθεί μέσω της πλατφόρμας μόνο στη χώρα παραγωγής της, δηλαδή την Ελλάδα, και πουθενά αλλού.

Ο ηθοποιός και δημιουργός της σειράς θέλησε μέσα από την ανάρτησή του να στείλει το δικό του μήνυμα. Σε μία από τις φωτογραφίας μάλιστα έβαλε ταγκ το προφίλ του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν γράφοντας: «Στέλια, Ίσλα και Αντριάνα! Οι δυο ανιψιές μου, η Στέλια και η Αντριάνα, και η κόρη της παιδικής μου φίλης, Ίσλα, είναι όλες Κύπριες!

Η Isla είναι τουρκοκύπρια και οι ανιψιές μου ελληνοκύπριες. Τις μεγαλώνουμε και τις μαθαίνουμε να αγαπούν η μία την άλλη. Αυτό είναι και το μήνυμα της σειράς Famagusta, που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την ανθρωπότητα. Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζει και να αγαπά ελεύθερα… χωρίς σύνορα και περιορισμούς! Ελεύθερα!».

Ο ίδιος έγραψε το μήνυμά του και στα τουρκικά.

Η δεύτερη φωτογραφία στα stories του απεικονίζει ένα πανό που γράφει το χαρακτηριστικό μήνυμα «Δεν Ξεχνώ», το οποίο χρησιμοποιείται για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο που έγινε πριν πριν 50 χρόνια.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version