Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Inaki Lamua σε Γρηγόρη Αρναούτογλου: Αυτό που φοβάμαι πιο πολύ στην Ελλάδα είναι ο τρόπος που οδηγάτε

Inaki Lamua σε Γρηγόρη Αρναούτογλου: Αυτό που φοβάμαι πιο πολύ στην Ελλάδα είναι ο τρόπος που οδηγάτε

Ο Inaki Lamua βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Είμαι Ισπανός, έμαθα να μιλάω ελληνικά χωρίς να έχω κάποια σχέση με την Ελλάδα», συστήθηκε στο ευρύτερο ελληνικό κοινό ο viral TikToker.

Στο πλατό του «The 2Night Show» ο Ισπανός TikToker, που είναι viral στα social media, Inaki Lamua εξήγησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πώς αποφάσισε να μάθει μόνος του άπταιστα ελληνικά, χωρίς να έχει κάποια σχέση με την Ελλάδα.

«Είμαι Ισπανός, έμαθα να μιλάω ελληνικά χωρίς να έχω κάποια σχέση με την Ελλάδα, δεν έχω κάποιον συγγενή εδώ. Ελληνικά έμαθα μόνος μου. Έκανα το πρώτο μου ταξίδι στον Πύργο Ηλείας όταν ήμουν 14 χρόνων. Πήγα με το σχολείο», είπε αρχικά.

Αποκάλυψε στη συνέχεια τον μεγάλο φόβο του που απέκτησε στην Ελλάδα.

«Αυτό που φοβάμαι πιο πολύ στην Ελλάδα είναι ο τρόπος που οδηγάτε, βγαίνω από το σπίτι και δεν ξέρω αν θα γυρίσω», εξομολογήθηκε.

Μοιάζουν οι Ελληνίδες με τις Ισπανίδες;

«Μοιάζουν πάρα πολύ οι Ελληνίδες και οι Ισπανίδες. Πολλές φορές στη Μαδρίτη έβλεπα γυναίκες και έλεγα ότι σίγουρα είναι από την Ελλάδα αλλά ήταν από την Ισπανία. Μοιάζουν ακόμα και στον τρόπο που κουνάνε τα χέρια», είπε χαμογελώντας.

Media Τελευταίες ειδήσεις