Media

Klavdia για Eurovision: «Έχω για γούρι τα γυαλιά μου και τα σκουλαρίκια της γιαγιάς μου»

«Θα έρθει μαζί μου στη Eurovision ο σύντροφός μου», είπε ακόμα η τραγουδίστρια

Για τη Eurovision, τον σύντροφό της, αλλά και τη Μαρίνα Σάττι απάντησε η Klavdia, σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε μιλώντας στην εκπομπή «Το πρωινό».

«Θα έρθει μαζί μου στη Eurovision ο σύντροφός μου, τον θαυμάζω, είναι ταλαντούχος και τον συμβουλεύομαι στη μουσική», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Klavdia.

«Δεν έχω καθόλου άγχος μέχρι στιγμής, έχω ανυπομονησία. Θα έρθει μαζί μου στη Eurovision ο σύντροφός μου, τον θαυμάζω, είναι ταλαντούχος και τον συμβουλεύομαι στη μουσική. Μίλησα με τη Μαρίνα Σάττι μετά τον εθνικό τελικό και μου ευχήθηκε τα καλύτερα», είπε η νεαρή τραγουδίστρια.

«Λαμβάνω πολλή αγάπη και στήριξη από τον κόσμο. Σέβομαι αν σε κάποιον δεν αρέσει το τραγούδι μου, γούστα είναι αυτά. Έχω για γούρι τα γυαλιά μου και τα σκουλαρίκια της γιαγιάς μου», δήλωσε ακόμη Klavdia.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα