Site icon NewsIT

Mad VMAs 2024: Η θεαματική είσοδος του Θέμη Γεωργαντά και η συγκινημένη oldhost Μαίρη Συνατσάκη

19.06.2024 | 21:35
Mad VMAs 2024: Η θεαματική είσοδος του Θέμη Γεωργαντά και η συγκινημένη oldhost Μαίρη Συνατσάκη

Για 21η χρονιά τα Mad Video Music Awards ξεκίνησαν με πολύ κέφι και χορό από τον διοργανωτή και «αιώνιο» παρουσιαστή τους, Θέμη Γεωργαντά. Στη λαμπρή βραδιά έδωσε το παρών και η «βετεράνος» του event, Μαίρη Συνατσάκη.

Μεγάλοι σταρ της ελληνικής showbiz έχουν βρεθεί στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο για την διεξαγωγή των μουσικών βραβείων του Mad Channel. Ο Θέμης Γεωργαντάς είναι ξανά ο βασικός παρουσιαστής της βραδιάς, ο οποίος ήδη από την έναρξη του σόου, έκανε θεαματική είσοδο στη σκηνή. Δίνοντας συνέντευξη στον εξωτερικό χώρο, η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε πως η σημερινή (19.06.2024) μέρα των βραβείων της φέρνει νοσταλγία.

Παρέα με την Silia Kapsis και τους Lava & Ropex, ο Θέμης Γεωργαντάς έκανε το πιο εκρηκτικό άνοιγμα στα φετινά Mad Video Music Awards. Μαζί τραγούδησαν το «Μείνε μόνη σου (Balkan Disco)» καλωσορίζοντας το κοινό στο γήπεδο.

Το πρώτο βραβείο της βραδιάς απονεμήθηκε από τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Fipster, στην τραγουδίστρια Αναστασία, για την πρωτοπόρα κατηγορία «Καλύτερο Άλμπουμ για το 2024».

Οι δύο τους έδωσαν μία συνέντευξη πριν την έναρξη του σόου με τη Μαίρη Συνατσάκη να εκφράζει τον ενθουσιασμό της για την συνέχεια του θεσμού των βραβείων και τη νοσταλγία που νιώθει αφού και η ίδια στο παρελθόν υπήρξε παρουσιάστρια.

Μεγάλη νικήτρια της κατηγορίας «Καλύτερος Performer» ήταν η Ελένη Φουρέιρα, η οποία δέχτηκε το βραβείο της από τα χέρια της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Στη λαμπρή αυτή γιορτή της μουσικής, περπάτησαν στο πράσινο χαλί του Mad και πολλές διασημότητες.

Ιάσωνας Μανδηλάς

Marsaux

Κώστας Μαρτάκης

Modern Cinderella

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

ZAF

Stan

FY

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Ολόκληρη η βραδιά των βραβείων και οι εμφανίσεις των σταρ θα προβληθούν στο κανάλι του Mega την Κυριακή στις 7 Ιουλίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version