Site icon NewsIT

MasterChef 2024 – Ημιτελικός: Χριστίνα και Ηλίας μονομαχούν με φόντο τον τελικό

06.06.2024 | 15:58
MasterChef 2024 – Ημιτελικός: Χριστίνα και Ηλίας μονομαχούν με φόντο τον τελικό

Ο Ηλίας Παναγιώτου και η Χριστίνα Χριστοφή είναι οι διαγωνιζόμενοι που πέρασαν στο τρίτο και τελευταίο μέρος των ημιτελικών του MasterChef 2024!

Η γκρι μπριγάδα κατάφερε να κερδίσει τη μπορντό, ύστερα από μια πολύ απαιτητική μαγειρική δοκιμασία η οποία έλαβε χώρα στην ιστορική Οικία Αλεπουδέλλη στη Μυτιλήνη, με αποτέλεσμα ο Σοφοκλής Πουλής και ο Νίκος Κυψίδης να αποχωρήσουν από τον διαγωνισμό.

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, ο πρώτος φιναλίστ, περιμένει να μάθει στο τέλος της βραδιάς ποιος από τους δυο νικητές θα είναι ο αντίπαλός του στον Μεγάλο Τελικό του MasterChef 2024!

Η Χριστίνα και ο Ηλίας έχουν βρεθεί αντιμέτωποι στο παρελθόν τέσσερις φορές, με τον Ηλία να έχει κατακτήσει τρεις νίκες.

Απόψε, Πέμπτη 6 Ιουνίου, θα γίνει η τελευταία τους καθοριστική μαγειρική μονομαχία, που θα κρίνει ποιος από τους δυο θα πάρει το δεύτερο χρυσό εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό!

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τη Χριστίνα και τον Ηλία τρία πιάτα, δυο αλμυρά και ένα γλυκό, με τον χρόνο, που θα έχουν στη διάθεσή τους, να χωρίζεται σε τρία μέρη.

Στο τέλος των πρώτων 60 λεπτών θα πρέπει να παρουσιάσουν στους κριτές το πρώτο αλμυρό πιάτο. Μετά από 30 λεπτά θα πρέπει να παρουσιάσουν το δεύτερο αλμυρό πιάτο και μόλις συμπληρωθούν 120 λεπτά θα πρέπει να παρουσιάσουν το τρίτο, το γλυκό πιάτο.

Μαζί τους στον εξώστη θα βρίσκονται, μετά από καιρό, όλοι οι συμπαίκτες τους, που τους συνόδεψαν από την αρχή στον φετινό μαγειρικό μαραθώνιο. Από αυτούς, η Χριστίνα και ο Ηλίας θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν έναν βοηθό για να ολοκληρώσουν μαζί τη μαγειρική δοκιμασία.

Ο βοηθός τους, σε περίπτωση νίκης, θα φύγει πλουσιότερος από την κουζίνα του MasterChef 2024 κατά 10.000 ευρώ!

MasterChef 2024 | trailer Πέμπτη 6.6.2024 - Ημιτελικός 3η Φάση

 

Χριστίνα ή Ηλίας; Ποιος από τους δυο θα κάνει το τελευταίο και πιο σημαντικό βήμα για να φτάσει ακόμα πιο κοντά στον τίτλο, στο τρόπαιο και στο χρηματικό έπαθλο των 100.00 ευρώ;

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version