Site icon NewsIT

MasterChef 2024: Οι κριτές δεν μπόρεσαν να το φάνε και το έφτυσαν – «Είναι άψητo, δεν έχει μαγειρευτεί»

10.02.2024 | 06:31
MasterChef 2024: Οι κριτές δεν μπόρεσαν να το φάνε και το έφτυσαν – «Είναι άψητo, δεν έχει μαγειρευτεί»

Στο επεισόδιο του Masterchef 2024 που προβλήθηκε την Παρασκευή, μια Δοκιμασία Τελευταίας Ευκαιρίας περίμενε τον Νικόλα Καραμπούλη, τη Βιβή Ζησιμοπούλου και τον Χρήστο Λαφαντάρη.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δείξουν στον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πόσο ταλέντο διαθέτουν στο… αβγό!

Το ζητούμενο ήταν να φτιάξουν σε 11 λεπτά μία ομελέτα, ένα αυγό ποσέ, ένα αυγό μάτι κι ένα μελάτο. Τη χειρότερη προσπάθεια την είχε κάνει ο Χρήστος, ενώ ο Νίκος Καραμπούλης βρέθηκε στους «22» του MasterChef.

Η Βιβή έχασε στις λεπτομέρειες από τον Νικόλα, ο οποιός απέφυγε στο παρά πέντε τη Δοκιμασία Αποχώρησης, και βρέθηκε στη Δοκιμασία Αντιγραφής με τον Χρήστο Λαφαντάρη.

Ένα πιάτο του Χάρη Ζευγούλη, που ήταν ο guest chef του επεισοδίου, έπρεπε να αντιγράψουν ο Χρήστος και η Βιβή, σε μια ακόμη απαιτητική Δοκιμασία Αποχώρησης.

Όταν έφτασε η ώρα της κρίσης, ένας από τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, καθώς σέρβιρε ωμή πατάτα στους κριτές…

MasterChef 2024 | Ωμή πατάτα σέρβιρε σε κριτές και Χάρη Ζευγούλη ένας από τους υποψήφιους!

Όταν ρώτησε ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς σε ποιον ανήκει η κάθε προσπάθεια, διαπιστώθηκε πως ο Χρήστος είχε κάνει την αστοχία, η οποία αποδείχθηκε τελικά μοιραία, μόλις αποκαλύφθηκαν οι βαθμολογίες, αφού τον έβγαλε εκτός διαγωνισμού.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version