Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

MasterChef 2024: Το τελευταίο Tεστ Δημιουργικότητας στην ευθεία για τον τελικό

MasterChef 2024: Το τελευταίο Tεστ Δημιουργικότητας στην ευθεία για τον τελικό

Στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 27/5) η γκρι μπριγάδα κατέκτησε τη νίκη στη δοκιμασία του τελευταίου Mystery Box του MasterChef 2024, με τελικό σκορ 2-1.

Ο Κώστας Φρέτζιος, από τη νικήτρια μπριγάδα, κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ, ενώ η Χριστίνα Χριστοφή, από τη μπορντό μπριγάδα, είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

Το τελευταίο Tεστ Δημιουργικότητας περιμένει απόψε, Τρίτη 28 Μαΐου, τους επτά καλύτερους του MasterChef 2024.

Κάτω από τις εννιά καμπάνες βρίσκονται προϊόντα των οποίων όλα τα στάδια παραγωγής τους πραγματοποιούνται εντός μιας οριοθετημένης γεωγραφικής περιοχής.

Πρόκειται για προϊόντα με μοναδική ποιότητα και γεύση, που κατάφεραν να κατοχυρώσουν την ένδειξη Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, γνωστά σε όλους μας ως Π.Ο.Π. Κάθε ένα από αυτά τα προϊόντα φέρει τη γεύση, την ιστορία και τα έθιμα του τόπου του.

Ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας, Ηλίας Παναγιώτου, έχει και πάλι όλα τα πλεονεκτήματα στη διάθεσή του. Έτσι, θα αποκλείσει ένα μέλος της μπορντό μπριγάδας από τη δοκιμασία, θα ορίσει τα τρία ζευγάρια των μονομαχιών και θα επιλέξει με ποιο βασικό υλικό θα μαγειρέψει κάθε παίκτης.

Στόχος της γκρι μπριγάδας είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη, ώστε να αποφύγουν και απόψε την επίπονη Διαδικασία Ψηφοφορίας, από την οποία θα προκύψει ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο τέλος της εβδομάδας οι επτά διαγωνιζόμενοι θα μείνουν έξι και θα συνεχίσουν την πορεία τους για την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 100.000 ευρώ του MasterChef 2024! Τα πάντα μπορούν να ανατραπούν μέχρι την τελευταία στιγμή! Ένα μόνο είναι σίγουρο, ανάμεσά τους βρίσκεται ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδας!

Θα καταφέρει ο Ηλίας Παναγιώτου, ως αρχηγός, να κάνει τις σωστές επιλογές και να οδηγήσει τη γκρι μπριγάδα στη νίκη. Ή μήπως η μπορντό μπριγάδα, με αρχηγό τον Σοφοκλή Πουλή, θα καταφέρει αυτή τη φορά να στείλει τους αντιπάλους της στη Διαδικασία Ψηφοφορίας;

Media Τελευταίες ειδήσεις