Site icon NewsIT

MasterChef 6: Ο Κοντιζάς και η αξέχαστη εμπειρία του στο μαγαζί διαγωνιζόμενου

11.01.2022 | 09:50
MasterChef 6: Ο Κοντιζάς και η αξέχαστη εμπειρία του στο μαγαζί διαγωνιζόμενου

Ο Δημήτρης ήταν ένας από τους μάγειρες που θέλησε να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στην ιδιαίτερα απαιτητική κουζίνα του MasterChef 6.

Στο πλατό του Masterchef εμφανίστηκε ο 47χρονος Δημήτρης, ο οποίος, όπως ανέφερε, είχε δεχτεί στο εστιατόριό του αρκετά πρόσωπα της πολιτικής κι ανάμεσά τους ήταν ο Κάρολος Παπούλιας, ο Κώστας Σημίτης, ο Αντώνης Σαμαράς κ.ά.

Μόνο και που κάποιος άλλος είχε φάει στο εστιατόριό του και η εμπειρία του είχε μείνει αξέχαστη. Ο λόγος για τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος μάλιστα είχε πληρώσει 84 ευρώ το άτομο.

Ο διαγωνιζόμενος ανέφερε ότι είχε ανοίξει μαζί με τη μητέρα του ένα πολύ γνωστό εστιατόριο στην Καισαριανή, το οποίο πλέον έχει κλείσει.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο διαγωνιζόμενος, ο Σωτήρης Κοντιζάς κι η οικογένειά του είχαν φάει στρείδια, αχινοσαλάτα και μακαρονάδα με γαρίδες.

Το πιάτο που ετοίμασε για τους κριτές ο Δημήτρης για τους κριτές του Masterchef ήταν γαριδομακαρονάδα. Το φαγητό του άφησε ευχαριστημένους του ειδήμονες του διαγωνισμού και έτσι, πήρε την ποδιά και πέρασε στην επόμενη φάση.

YouTube video player

Tags:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version