Πέμπτη, 4 Ιουλ.
24oC Αθήνα

MasterChef: Νέα διπλή αποχώρηση στον ημιτελικό – Ποιοι έχασαν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό

MasterChef: Νέα διπλή αποχώρηση στον ημιτελικό – Ποιοι έχασαν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό

Στον δεύτερο ημιτελικό του MasterChef βρέθηκαν να μονομαχούν, τη νύχτα της Τετάρτης (05.06.2024) στο νέο επεισόδιο του Star η γκρι και η μπορντό μπριγάδα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς έδωσαν την ευκαιρία στους τέσσερις παίκτες της μπορντό και της γκρι μπριγάδας του MasterChef να παλέψουν για να προκριθούν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού μαγειρικής του Star.

Ακριβώς εκεί δηλαδή που όλοι οι παίκτες του MasterChef είχαν σαν στόχο να βρεθούν βεβαίως. Μάλιστα, η νέα αυτή δοκιμασία έμελλε να λάβει χώρα στην ιστορική Οικία Αλεπουδέλλη. Στο σπίτι δηλαδή όπου διέμενε η οικογένεια του μεγάλου νομπελίστα ποιητή, Οδυσσέα Ελύτη.

Η Χριστίνα Χριστοφή και ο Ηλίας Παναγιώτου από τη γκρι μπριγάδα και ο Σοφοκλής Πουλής και ο Νίκος Κυψίδης από την μπορντό μπριγάδα έδωσαν για μία ακόμα φορά των καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να κερδίσουν το 2ο εισιτήριο του μεγάλου τελικού στο MasterChef.

Όλοι γνώριζαν άλλωστε, μιας και τους είχε ανακοινωθεί από τους τρεις κριτές, ότι στο τέλος αυτής τη δοκιμασίας θα υπήρχε διπλή αποχώρηση για την μπριγάδα που θα γνώριζε την ήττα.

Σε ποια ομάδα λοιπόν πρόσφεραν απλόχερα χαμόγελα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς στο κλείσιμο του νέου επεισοδίου του MasterChef;

Και ποιοι δύο φιναλίστ θα έπρεπε να ξεχάσουν για πάντα το μαγειρικό ταξίδι στο όνειρο σε αυτό ακριβώς το χρονικό σημείο της διαδρομής;

«Με δύο από εσάς δυστυχώς, σήμερα το βράδυ, θα χαιρετηθούμε για τελευταία φορά και με δύο θα ανανεώσουμε το ραντεβού στην κουζίνα του MasterChef. Καλύτερη προσπάθεια στο στάδιο του καλωσορίσματος, που ήταν αυτό που έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα, και η μπριγάδα με την οποία θα ταξιδέψουμε παρέα στην επιστροφή είναι η γκρι», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να ξεσπάσουν σε πανηγυρισμούς η Χριστίνα Χριστοφή και ο Ηλίας Παναγιώτου!

Έτσι, λοιπόν, μία στροφή πριν το τέλος, από το MasterChef αποχώρησαν με βαριά καρδιά ο Σοφοκλής Πουλής και ο Νίκος Κυψίδης από την μπορντό μπριγάδα!

Media Τελευταίες ειδήσεις