Κυριακή, 18 Αυγ.
30oC Αθήνα

My Style Rocks – Σελένη: Έχω πάρει τους πιο άδικους άσους

My Style Rocks – Σελένη: Έχω πάρει τους πιο άδικους άσους

Πανικός προκάλεσε η Σελένη Φωτιάδη στην επιτροπή του My Style Rocks!

Με μια ενδυματολογική επιλογή που δεν ενθουσίασε κανέναν, το αντίθετο μάλιστα, ήρθε στην πασαρέλα του My Style Rocks η Σελένη Φωτιάδη το απόγευμα της Παρασκευής στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

«Πολλά δεν τα καταλαβαίνω εδώ αλλά έχω αποφασίσει πως θα το παίζω και γω αλλιώς! Πραγματικά όμως δεν θα το συζητήσω γιατί δεν θέλω να χαλάσω τη διάθεση μου, η οποία ειλικρινά είναι πολύ καλή.

Ξέρω ότι θα ακούσω παράλογα πράγματα, είμαι προετοιμασμένη για αυτό οπότε πηγαίνω με την διάθεση πως τα έχω κάνει όλα σωστά».

Οι συγκεκριμένες φράσεις, μεταξύ πολλών άλλων, της διαγωνιζόμενης του ριάλιτι μόδας προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις τον κριτών που δυσαρεστήθηκαν ιδιαιτέρως με όσα ειπώθηκαν.

«Έχω πάρει τους περισσότερους και τους πιο άδικους άσους από όλες τις κοπέλες στο παιχνίδι. Αυτό εγώ το θεωρώ παράδοξο. Δεν έχω το δικαίωμα να το θεωρώ παράδοξο;».

Μέσα σε μια έντονη λεκτική διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στην παίκτρια και τους κριτές, αρχικά και τις συμπαίκτριες της, στη συνέχεια, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου υπογράμμισε πως «να κλείσει εδώ η κουβέντα αυτή, παρακαλώ πολύ, γιατί έχει ξεφύγει πάρα πολύ το όλο πράγμα».

Media Τελευταίες ειδήσεις