Τετάρτη, 3 Ιουλ.
29oC Αθήνα

O «Joffrey» του Game of Thrones επιστρέφει στη μικρή οθόνη στη δεύτερη σεζόν του Sandman στο Netflix

O «Joffrey» του Game of Thrones επιστρέφει στη μικρή οθόνη στη δεύτερη σεζόν του Sandman στο Netflix
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Jack Gleeson, που έγινε γνωστός για τον ρόλο του  ως «Joffrey Baratheon» στο Game of Thrones, θα παίξει στη δεύτερη σεζόν της σειράς «The Sandman» του Netflix.

Η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς «The Sandman», που βασίστηκε στο ομώνυμο κόμικ της DC, επιβεβαιώθηκε από το Netflix τον Νοέμβριο του 2023. Στον νέο κύκλο, ο Μορφέας έχει να αντιμετωπίσει νέες περιπέτειες και να γνωρίσει νέους συμμάχους και αντιπάλους. Στο καστ των νέων χαρακτήρων κατατάσσεται και ο ηθοποιός Jack Gleeson, ο οποίος είχε παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά της HBO, «Game of Thrones».

Ο γνωστός ηθοποιός, είχε καταφέρει να κερδίσει την αντιπάθεια των θαυμαστών του Game of Thrones ως Τζόφρι Μπαράθιον, με μία εκπληκτική ερμηνεία στο ρόλο του κακομαθημένου, σαδιστή, πρίγκιπα και διαδόχου στην βασιλεία του Westeros.

Για αρκετό καιρό μετά την αποχώρηση του από την σειρά (αφού ο Joffrey πέθανε), ο Jack Gleeson δεν αναλάμβανε μεγάλους ρόλους. Αυτό άλλαξε μετά τη νέα ανακοίνωση του Netflix, που έδωσε στη δημοσιότητα τα νέα πρόσωπα που αναλαμβάνουν σημαντικούς ρόλους στο «The Sandman».

«Νέα πρόσωπα μπαίνουν στο The Dreaming. Γνωρίστε τον Orpheus του Sandman και τους Wanda, Nuala, Cluarcan, Loki, Thor, Odin, Puck και Barnabas. Μάθετε περισσότερα για αυτούς τους νέους χαρακτήρες στο Tudum.com», γράφει το post του Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix Geeked (@netflixgeeked)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Sandman (@thesandmanofficial)

Ο Jack Gleeson θα υποδυθεί τον ρόλο του Puck, μία άτακτη νεράιδα – ξωτικό της κέλτικης μυθολογίας που μπορεί να αλλάζει μορφές και χαρακτηριστικό του είναι να κάνει φάρσες. Ο χαρακτήρας που δημιούργησε ο συγγραφέας του κόμικ, Neil Gaiman είναι εμπνευσμένος από το έργο του Shakespeare: Όνειρο Θερινής Νυκτός.

Η πρώτη σεζόν του Sandman έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα τον Αύγουστο του 2022 και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Η ημερομηνία για την κυκλοφορία του δεύτερου κύκλου δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο δεν θα είναι πριν τον τέλος του 2024.

Media Τελευταίες ειδήσεις