Site icon NewsIT

O Αλέξανδρος Τσουβέλας κινήθηκε δικαστικά εναντίον hater για προτροπή σε θάνατο – «Ένας κάθε φορά θα την πληρώνει»

31.07.2024 | 22:23
O Αλέξανδρος Τσουβέλας κινήθηκε δικαστικά εναντίον hater για προτροπή σε θάνατο – «Ένας κάθε φορά θα την πληρώνει»

Αποφασισμένος να κινηθεί δικαστικά εναντίον όσων του στέλνουν μηνύματα ακραίου μίσους με προτροπές σε θάνατο είναι ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Ο γνωστός κωμικός Αλέξανδρος Τσουβέλας μίλησε στην εκπομπή «Summer’s Cool» του ΣΚΑΪ, εξηγώντας γιατί έκανε την τελευταία του ανάρτηση στο Facebook, στην οποία ενημέρωνε τους διαδικτυακούς του φίλους για τα μηνύματα ακραίου μίσους, ακόμα και με προτροπές σε θάνατο, που δέχεται το τελευταίο διάστημα.

«Ο μόνος λόγος που μια στο τόσο ασχολούμαι με κάποιον δικαστικά και με ένταση που με προτρέπει σε θάνατο (είναι πάρα πολλοί) δεν είμαι εγώ. Εμένα δεν με ενδιαφέρει. Είναι για κάποιον άνθρωπο που μπορεί ένα τέτοιο σχόλιο να του αλλάξει τη ζωή, να τον οδηγήσει σε άσχημες σκέψεις κτλ. Δεν θα το κάνω για μένα για άλλη μια φορά. Εκ της διευθύνσεως. Τα λέμε, ένστολε Μάκη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο Facebook, ανησυχώντας τους ακολούθους του.

«Γενικά δεχόμαστε άσχημα σχόλια, οκ… αλλά δεχόμαστε και σχόλια που σε προτρέπουν σε πολύ άσχημα πράγματα, όπως «πήδα από το μπαλκόνι να ησυχάσουμε». Αυτό ήταν το τελευταίο σχόλιο για το οποίο αποφάσισα να κινηθώ νομικά. Με το πρόσχημα ότι είμαστε διάσημα πρόσωπα και πρέπει να τα ανεχόμαστε», ανέφερε ο κωμικός στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Εγώ δεν το ανέχομαι και μπορώ να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου αλλά ένα παιδί εκεί έξω ίσως να μη μπορεί να το διαχειριστεί. Είπα στους δικούς μου: ένας κάθε φορά θα την πληρώνει», επισήμανε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

«Απαντάω συνέχεια και τσακώνομαι με όλο τον κόσμο. Μου λένε κάποιοι: μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα ο άνθρωπος. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτοί οι άνθρωποι πηγαίνουν πάντα προς την αρνητική κατεύθυνση; Από πού κι ως πού να δίνω εγώ περιθώριο και συγχώρεση; Κάπου είναι και βαρετό συνέχεια», κατέληξε ο stand-up comedian.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version