Site icon NewsIT

O Κόλιν Φερθ στη νέα σειρά «Young Sherlock»

17.07.2024 | 15:25
O Κόλιν Φερθ στη νέα σειρά «Young Sherlock»

epa10239131 British actor and cast-member Colin Firth attends the European Premiere of 'Empire of Light' during the BFI London Film Festival, in London, Britain, 12 October 2022. The London Film Festival runs from 05 to 16 October 2022. EPA/NEIL HALL

Στο καστ της νέας σειράς του Prime Video «Young Sherlock», θα συμμετέχει ο πολυβραβευμένος Βρετανός σταρ Κόλιν Φερθ.

Εμπνευσμένη από την ομώνυμη σειρά βιβλίων του Βρετανού συγγραφέα Άντριου Λέιν, ο Κόλιν Φερθ θα είναι ένας από τους ηθοποιούς της νέας σειράς που θα δείχνει τον Σέρλοκ Χολμς σε ηλικία 19 χρονών να βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα μυστήριο δολοφονίας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Η σειρά των 8 επεισοδίων που θα βγει τον Μάιο 2025, δείχνει το πως ο Σέρλοκ Χολμς (που θα υποδυθεί ο Χίρο Φάινς Τίφιν), αναλαμβάνει την πρώτη του υπόθεση και καταφέρνει να ξετυλίξει μία συνωμοσία που θα αλλάξει μια για πάντα τη ζωή του.

Ο Κόλις Φερθ θα υποδυθεί τον Sir Bucephalus Hodge, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες για τον ρόλο του.

«Στο “Young Sherlock”, θα ξεκλειδώσουμε αυτόν τον αινιγματικό χαρακτήρα, θα μάθουμε τι τον κάνει να λειτουργεί και πώς έγινε η ιδιοφυΐα που όλοι αγαπάμε», δήλωσε ο βραβευμένος Γκάι Ρίτσι που έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και την εκτελεστική παραγωγή της σειράς.

Το σενάριο υπογράφει ο Μάθιου Πάρκχι.

Στο πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Χίρο Φάινς Τίφιν, Ζιν Τσενγκ, Τζόζεφ Φάινς και Νατάσα ΜακΕλόουν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version