Σάββατο, 5 Οκτ.
28oC Αθήνα

Ποιες θα… καθοδηγούν τον Λιάγκα και τη Σκορδά

Ποιες θα… καθοδηγούν τον Λιάγκα και τη Σκορδά

Συσκέψεις επί συσκέψεων αυτή την περίοδο κάνει η ομάδα της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του ΑΝΤ1. Σκοπός του σταθμού είναι ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά να κάνουν πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο οπότε καθημερινά στα Studio Kappa προσπαθούν να οργανωθούν πριν βγουν στον αέρα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στο κοντρόλ της εκπομπής θα βρίσκονται δύο γυναίκες που θα συνεργαστούν για να… καθοδηγούν τον Γιώργο και τη Φαίη στον αέρα.

Αυτές είναι η Ελεάννα Τρυφίδου, συνεργάτιδα του Γιώργου και στον REAL FM που κάνουν μαζί εκπομπή και η Ίνα Ταράντου, επίσης συνεργάτιδα του Λιάγκα από την εποχή που και οι τρεις (Γιώργος, Ελεάννα και Ίνα) ήταν στο STAR.

Τα τελευταία δύο χρόνια η Ταράντου παρουσίαζε εκπομπή στην ΕΤ3, αλλά μετά από όσα συνέβησαν στην ΕΡΤ η εκπομπή της σταμάτησε και έτσι φέτος θα βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, μαζί με την Τρυφίδου στην αρχισυνταξία της εκπομπής.

Προς το παρόν βέβαια δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν θα μπουν και οι δύο γυναίκες στους τίτλους της εκπομπής, αλλά θα αναλάβουν… συνεταιριστικά την αρχισυνταξία, αφού άλλωστε όπως ανέφερα είναι φίλες εδώ και πολλά χρόνια. Είναι εμφανές πάντως ότι ο Λιάγκας και η Φαίη θέλουν να έχουν δίπλα τους ανθρώπους που τους εμπιστεύονται και ο ΑΝΤ1 τους δίνει τη δυνατότητα αυτή, αλλά και τις… ευθύνες του αποτελέσματος!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε