Δευτέρα, 1 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Power of Love: «Η θέση της γυναίκας είναι η ανατροφή των παιδιών και η στήριξη στον σύζυγο» είπε και προκάλεσε σάλο

Power of Love: «Η θέση της γυναίκας είναι η ανατροφή των παιδιών και η στήριξη στον σύζυγο» είπε και προκάλεσε σάλο

Ένταση στο «Power of Love» από τις απόψεις παίκτη για τις γυναίκες. Ο Νίκος Πελετιέ από την Κύπρο υποστήριξε πως «η θέση της γυναίκας στην κοινωνία είναι μόνο μία: η ανατροφή των παιδιών της και η στήριξη προς τον σύζυγό της».

Καθώς η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό από την Κωνσταντινούπολη, παρουσιάζοντας τους 12 παίκτες του reality show που θα διεκδικήσουν την αγάπη αυτό το καλοκαίρι, ο Νίκος από την Κύπρο άναψε «φωτιές» στην πρεμιέρα του νέου, ανανεωμένου «Power of Love» του ΣΚΑΙ.

Ο Κύπριος TikToker προκάλεσε αρνητική εντύπωση με τις απόψεις που εξέφρασε για τις γυναίκες στο εισαγωγικό του βίντεο.

«Είμαι 26 χρονών και είμαι από την Κύπρο. Είμαι ο καλύτερος προπονητής σχέσεων σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλάζω ζωές. Παίρνω έναν άνθρωπο που είναι σαν την πέτρα και τον μετατρέπω σε άγαλμα», είπε αρχικά ο νεαρός παίκτης του «Power of Love».

«Μπαίνω σε αυτό το παιχνίδι για να γνωρίσω έναν ακόμα έρωτα, γιατί στο μέλλον θέλω να έχω διψήφιο αριθμό παιδιών και τρεις γυναίκες δεν μου αρκούν. Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία είναι μόνο μία: η ανατροφή των παιδιών της και η στήριξη προς τον σύζυγό της», τόνισε ο 26χρονος, προκαλώντας σάλο στις διαγωνιζόμενες του παιχνιδιού.

 

«Τώρα εγώ τι να πω; Ότι έχω δει αυτά που ανεβάζει στα social; Βέβαια, τότε είχε μαλλιά, τώρα δεν έχει. Έχω δει κάποια βιντεάκια του, οπότε είμαι πολύ επιφυλακτική. Θα ήθελα, ωστόσο, να τον γνωρίσω, να δω αν τα εννοεί όλα αυτά που λέει. Να πω ένα παράδειγμα; Είχε πει ότι η γυναίκα δεν πρέπει να έχει τρίχα από το αυτί και κάτω», σχολίασε η Σωτηρία αμέσως μετά.

 

«Μου ήρθε κεραμίδα, περίεργες απόψεις φαίνεται να έχει. Δεν μας ενθουσίασε, ξεκινάει με κίτρινη κάρτα, γιατί δεν συμφωνούμε με αυτά που λέει. Εγώ απορώ που πληρώνεται για να συμβουλεύσει. Εγώ έχω φάει bullying για την τριχοφυΐα μου», είπε ξεσπώντας από την πλευρά της η Νίκη στην πρεμιέρα του «Power of Love».

Media Τελευταίες ειδήσεις