Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Silia Kapsis: «Δεν μίλησα με τον πατέρα μου, η μαμά μου είναι στήριγμα»

Silia Kapsis: «Δεν μίλησα με τον πατέρα μου, η μαμά μου είναι στήριγμα»
REUTERS

Αποκλειστικές δηλώσεις για την οικογένειά της έκανε η Silia Kapsis που βρίσκεται για λίγες μέρες στην Ελλάδα μετά την Eurovision όπου εκπροσώπησε την Κύπρο.

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η νεαρή Silia Kapsis, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι «Liar» για λογαριασμό της Κύπρου στην φετινή Eurovision και κατέκτησε την 15η θέση. Η 17χρονη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην σχέση της με τον μπαμπά της, με τον οποίο έχει να μιλήσει πάνω από μία δεκαετία. 

Ο πατέρας της είχε κάνει δηλώσεις αναφορικά με την αναγκαστική, όπως ανέφερε, «εγκατάλειψη» της κόρης του. Η ίδια απάντησε στον πατέρα της που είπε πως δεν ευθύνεται ο ίδιος για την απουσία του από τη ζωή της και αποκάλυψε αν έχει επικοινωνήσει μαζί της.

«Εγώ ξέρω την αλήθεια και έχω αποδείξεις. Εγώ είμαι εδώ για μουσική, τραγούδι και χορό. Δεν με πειράζει γιατί έχω τη μαμά μου και την οικογένειά μου κι έτσι είμαι κομπλέ. Όχι, δεν μιλήσαμε. Η μαμά μου είναι στήριγμα. Είναι αυστηρή, καλή, με αγαπά κι είναι πάντα μαζί μου κι αυτό θα θυμάμαι», είπε η Silia Kapsis.

«Θα είμαι για λίγο στην Ελλάδα. Είμαι κουρασμένη αλλά πιο ώριμη γιατί ήταν πολλή η δουλειά. Το κατάφερα και πήγαμε καλά», ανέφερε για την συμμετοχή της στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού.

Media Τελευταίες ειδήσεις