Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Slimane: Sold out η συναυλία του στην Αθήνα – Θα δώσει και δεύτερη στις 16 Φεβρουαρίου

Slimane: Sold out η συναυλία του στην Αθήνα – Θα δώσει και δεύτερη στις 16 Φεβρουαρίου
REUTERS

Σαρώνει ο Γάλλος Slimane μετά τη συμμετοχή του στην φετινή Eurovision, έχοντας ήδη sold out συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Τα εισιτήρια για το live στην Αθήνα εξαντλήθηκαν, αλλά ανακοινώθηκε δεύτερη ημερομηνία.

Σήμερα (31.05.2024) στις 18:00 (ώρα Παρισιού, 19:00 ώρα τοπική Αθήνας) ξεκινάει η προπώληση για την δεύτερη συναυλία που θα δώσει ο Slimane στο Θέατρο Παλλάς, στην Αθήνα. Ο γνωστός τραγουδιστής κέρδισε τις καρδιές του κόσμου παγκοσμίως μετά την συμμετοχή του στην Eurovision, όπου εκπροσώπησε τη Γαλλία με το τραγούδι «Mon Amour». 

Ο ίδιος χτες Πέμπτη, ανακοίνωσε την προσθήκη της ελληνικής πρωτεύουσας στις πόλεις στις οποίες θα επισκεφτεί στα πλαίσια τις περιοδείας του με τα εισιτήρια να εξαντλούνται μέσα σε λίγες ώρες. Σήμερα Παρασκευή ανακοινώθηκε πως θα γίνει και μία δεύτερη συναυλία για εκείνους που δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν εισιτήριο για να δουν live το μουσικό φαινόμενο από τη Γαλλία. 

Ο Γάλλος ερμηνευτής, γνώρισε τεράστια επιτυχία μετά την συγκλονιστική του εμφάνιση στη σκηνή του Μάλμε στα πλαίσια της Eurovision. Κατά την διάρκεια του τραγουδιού στάθηκε 2 μέτρα μακριά από το μικρόφωνο και τραγούδησε acapella, προκαλώντας δέος σε όλους όσους τον παρακολουθούσαν.

https://www.youtube.com/watch?v=-XyLecY2JyE

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2025, και όσοι επιθυμούν να απολαύσουν live τον Γάλλο τραγουδιστή, μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο στο pallastheater.com/event/slimane/.

Media Τελευταίες ειδήσεις