Πέμπτη, 22 Αυγ.
34oC Αθήνα

Squid Game: Το βίντεο του Netflix με τους νέους χαρακτήρες της 2ης σεζόν και την ημερομηνία κυκλοφορίας της

Squid Game: Το βίντεο του Netflix με τους νέους χαρακτήρες της 2ης σεζόν και την ημερομηνία κυκλοφορίας της
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τέλος η αναμονή για τους λάτρεις της νοτιοκορεατικής τηλεοπτικής σειράς Squid Game που σάρωσε με την πρώτη της σεζόν το 2021. Το Netflix κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τους νέους χαρακτήρες της δεύτερης σεζόν αλλά και την ημερομηνία που θα ανέβει στην πλατφόρμα.

Το Squid Game ήταν η κυρίαρχη τηλεοπτική σειρά πριν 3 χρόνια, με όλο τον κόσμο να μιλάει για αυτήν, να ταυτίζεται με χαρακτήρες αλλά και να ντύνεται με τη χαρακτηριστική ροζ στολή και τη μαύρη μάσκα με τα σχήματα. Η παραγωγή του Netflix επιστρέφει ξανά στη συνδρομητική πλατφόρμα έπειτα από χρόνια αναμονής και αγωνίας για το «που είναι επιτέλους η σεζόν 2».

Συγκεκριμένα, ο παίκτης 456 σταμάτησε το ταξίδι του προς τις ΗΠΑ και επιστρέφει με μια νέα ανάλυση στο μυαλό του. Ο Gi-hun βουτάει για άλλη μια φορά στο μυστηριώδες παιχνίδι επιβίωσης, ξεκινώντας ένα άλλο παιχνίδι ζωής ή θανάτου με νέους συμμετέχοντες να συγκεντρώνονται για να κερδίσουν το έπαθλο των 45,6 δισεκατομμυρίων γουόν.

Ο σκηνοθέτης Hwang Dong-hyuk, ο οποίος έγραψε ιστορία στα 74α βραβεία Emmy και έγινε ο πρώτος Ασιάτης που κέρδισε την Καλύτερη Σκηνοθεσία για Δραματική Σειρά, διευθύνει και πάλι τη σειρά ως σκηνοθέτης, συγγραφέας και παραγωγός.

Οι Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun και Gong Yoo επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από την 1η σεζόν με μια άψογη λίστα νέων μελών του καστ, συμπεριλαμβανομένων των Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin. -uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri και Won Ji-an ολοκληρώνοντας το σύνολο των πολύχρωμων χαρακτήρων στο νέα σεζόν.

Η πολυαναμενόμενη 2η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου 2024 αποκλειστικά στο Netflix.

Media Τελευταίες ειδήσεις