Site icon NewsIT

Survivor 2024: Απόψε ο ημιτελικός – Πώς αποχαιρέτισαν τον Άγιο Δομίνικο οι Survivors

25.06.2024 | 06:15
Survivor 2024: Απόψε ο ημιτελικός – Πώς αποχαιρέτισαν τον Άγιο Δομίνικο οι Survivors

Τον τελευταίο τους αγώνα για το Survivor στον Άγιο Δομίνικο έδωσαν χθες (25.06.2024) οι τέσσερις φιναλίστ: Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα. Και σήμερα, μπροστά σε κόσμο, θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον τελικό. 

Έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο ήταν πολλοί, όπως φάνηκε και στο τελευταίο παρκούρ, με τα νεύρα να περισσεύουν και την αντοχή να εξαντλείται. Οι παίκτες αποχαιρέτισαν την Καραϊβική και πλέον επιστρέφουν στην Αθήνα για τον ημιτελικό της Τρίτης (25.06.2024) και τον τελικό της Τετάρτης, για να αποκαλυφθεί ποιος θα είναι ο νέος νικητής του Survivor.

Για πρώτη φορά, οι παίκτες που διεκδικούν το έπαθλο του Survivor θα αγωνιστούν μπροστάσ σε κόσμο, αφού τόσο η πρόκριση στον τελικό όσο και ο τίτλος θα κριθούν αγωνιστικά. 

Πριν ριχθούν στον δύσκολο τελευταίο αγώνα του Survivor, οι τέσσερις παίκτες είπαν «αντίο» στην παραλία όπου έμειναν τους τελευταίους μήνες και γκρέμισαν την καλύβα, όπως συνηθίζεται.

«Αυτό που μου είχε λείψει από την καλύβα εδώ στην παραλία μας ήταν η θάλασσα. Απόλαυσα το νερό, έκανα βουτιές. Ανάμεικτα τα συναισθήματα, ήρθαμε να αποχαιρετήσουμε την παραλία. Ζήσαμε κάτι μοναδικό», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Η συγκίνηση είναι αρκετή. Με το γκρέμισμα της καλύβας γκρεμίζονται πολλά πράγματα εδώ. Σίγουρα κρατάμε τα καλά ως ανάμνηση μέσα στο μυαλό μας, δεν θα τα ξαναζήσουμε όλα αυτά ποτέ. Θα κοιτάξω πίσω φεύγοντας με τη βάρκα και θα έχω μια γλυκιά ανάμνηση», συνέχισε.

«Πάμε, παιδιά, ήρθε αυτή η στιγμή! Τέλος», είπε ο Φάνης Μπολέτσης στους συμπαίκτες του και έδωσε το έναυσμα για να καταστραφεί η καλύβα του φετινού Survivor.

  

  

Ο τελευταίος στίβος μάχης του φετινού Survivor έκρινε το μεγάλο έπαθλο: ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Ο Ντάνιελ Νούρκα που είχε κερδίσει, την προηγούμενη μέρα, το παιχνίδι με τις απαντήσεις των μαμάδων, μπήκε με 8 ζωές.

Ο αγώνες ήταν επεισοδιακός, με τον Φάνη Μπολέτση να τραυματίζεται ελαφρά σχετικά νωρίς και στη συνέχεια να καταρρέει ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα και να εγκαταλείψει, ουσιαστικά, την προσπάθεια.

  

  

  

  

  

Ένα περιστατικό που σημάδεψε τον αγώνα ήταν τα νεύρα του Γιώργου Γκιουλέκα, που ακυρώθηκε σε μια αναμέτρηση με την Κατερίνα Δαλάκα και βγήκε εκτός εαυτού. Όταν ο τελικός στόχος επαναλήφθηκε, ο παίκτης έχασε δυο βολές και έφυγε από τον αγώνα, αφήνοντας την Κατερίνα Δαλάκα να ολοκληρώσει μόνη της το ματς.

  

Ο Γκιουλέκας ήταν εκείνος που διεκδίκησε μέχρι τέλους με τον Ντάνιελ Νούρκα το αυτοκίνητο, με τον δεύτερο να αγωνίζεται με δυσκολία λόγω πόνων στη μέση του.

  

  

«Νιώθω εξαντλημένος αλλά και χαρούμενος. Έχω αδειάσει μέσα μου, τα έδινα όλα σε κάθε αναμέτρηση. Βγήκε η πίεση όλου του 5μηνου, δεν μπορούσα να ηρεμήσω ούτε πέντε λεπτά», δήλωσε αμέσως μετά τη νίκη του ο Γιώργος Γκιουλέκας, επιχειρώντας να εξηγήσει τον εκνευρισμό του.

  

Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version