Πέμπτη, 18 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Survivor 2024: Δεύτερος υποψήφιος ο Γιώργος Γκιουλέκας

Survivor 2024: Δεύτερος υποψήφιος ο Γιώργος Γκιουλέκας

Την ερχόμενη Τρίτη (25.06.2024) και Τετάρτη θα γίνουν ο ημιτελικός και ο τελικός του Survivor και οι πέντε παίκτες του έχουν απομείνει ξέρουν ότι τα περιθώρια στενεύουν.

Μετά τη Δώρα Νικολή, που ήταν η πρώτη υποψήφια από τη στιγμή που το Survivor γίνεται ατομικό, απόψε (17.06.2024) οι παίκτες έδωσαν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, νικητή του οποίου ήταν αυτή τη φορά ο Φάνης Μπολέτσης.

Ο παίκτης των Μπλε έφτασε στο… τέλος με αντίπαλο τον συμπαίκτη του, Ντάνιελ Νούρκα. Η τελική μονομαχία είχε νικητή τον Φάνη, ο οποίος πήρε από τον φίλο του το κολιέ της ασυλίας.

Δεν θα το… κράτήσει πολύ όμως αφού μπορεί στον τρίτο αγώνα ασυλίας κάποιος άλλος να φορέσει στο λαιμό του το κολιέ…

Στο Συμβούλιο του νησιού, τα πράγματα δεν ήταν… δύσκολα για να επιλεγεί ο δεύτερος υποψήφιος. Αυτός ήταν ο Γιώργος Γκιουλέκας που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.

   

   

«Το περίμενα, ήμουν προετοιμασμένος. Το επίπεδο είναι πολύ καλό, σίγουρα υπάρχουν και διαφορές. Τα μαθηματικά δεν βγαίνουν αλλιώς», δήλωσε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Γιώργος Γκιουλέκας.

   

Πλέον, τα βλέμματα συγκεντρώνονται στον τρίτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας. Αν ένας παίκτης που είναι ήδη υποψήφιος, κερδίσει, τότε έχει το δικαίωμα να διαλέξει άλλον να είναι υποψήφιος στη θέση του.

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις