Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Survivor 2024: Έφυγε πριν τον ημιτελικό η Δώρα Νικολή

Survivor 2024: Έφυγε πριν τον ημιτελικό η Δώρα Νικολή

Οι τέσσερις του ημιτελικού του Survivor αποκαλύφθηκαν μετά την τελευταία μονομαχία. Την τελευταία που έγινε στον Άγιο Δομίνικο, αφού πλέον οι παίκτες αποχωρούν και επιστρέφουν στην Αθήνα.

Λίγο πριν το τέλος, η Δώρα Νικολή έμελλε να είναι εκείνη που… έφτασε στην πηγή, αλλά νερό, δεν ήπιε. Ήταν υποψήφια μαζί με τον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Ντάνιελ Νούρκα στην τελευταία μονομαχία του φετινού Survivor.

Οι τρεις από τους πέντε παίκτες που είχαν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο, ρίχθηκαν σε έναν μακρύ και δύσκολο αγώνα, για να εξασφαλίσουν μια θέση στον ημιτελικό της Αθήνας. Εκεί όπου βρίσκονταν ήδη ο Φάνης Μπολέτσης και η Κατερίνα Δαλάκα.

Στόχος για τους 3 μονομάχους, να φτάσουν στις 6 νίκες. Ήταν ο μαγικός αριθμός για να συνεχίσουν στο Survivor. Ο πρώτος που το κατάφερε ήταν ο Γιώργος Γκιουλέκας. Έφτασε πρώτος στις 6 νίκες και «έκλεισε» θέση στον ημιτελικό.

  

Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για τη Δώρα Νικολή, που βρέθηκε να χάνει 5-3 από τον Ντάνιελ Νούρκα. Που σημαίνει ότι χρειαζόταν ένα… θαύμα για να μπορέσει να φτάσει κι εκείνη στον ημιτελικό. Δεν έγινε. Ο νεαρός ηθοποιός κέρδισε, έκανε το 6-3 και η Δώρα Νικολή έγινε η τελευταία παίκτρια του Survivor που αποχώρησε πριν από τον ημιτελικό της Αθήνας.  

  

Με δάκρυα στα μάτια, η Δώρα Νικολή αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες της. Ο Ντάνιελ Νούρκα της έδωσε συγχαρητήρια, λέγοντας ότι δεν είναι εύκολο να είσαι στις δυο τελευταίες γυναίκες του Survivor με την Κατερίνα Δαλάκα.

  

«Αυτό που ήθελα να ζήσω, το έζησα. Έχω κερδίσει ένα μεγάλο έπαθλο, που είναι η φίλη μου η Δαλάκα», είπε η Δώρα Νικολή με σπασμένη φωνή και φυσικά δεν έκρυψε ότι θέλει νικήτρια την Κατερίνα Δαλάκα.  

  

  

  

Και αφού έκανε μια τελευταία αγκαλιά με τους τέσσερις φιναλίστ, ξημέρωμα πια (!), η Δώρα Νικολή πήρε τη δάδα της και συνοδευόμενη από τους άλλους παίκτες, αποχώρησε από το Survivor.

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις