Site icon NewsIT

Survivor 2024: Έβγαλαν υποψήφια την Κατερίνα Δαλάκα και «πάγωσε η κόλαση»

29.05.2024 | 02:31
Survivor 2024: Έβγαλαν υποψήφια την Κατερίνα Δαλάκα και «πάγωσε η κόλαση»

Κανείς δεν περίμενε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των παικτών της Κόκκινης ομάδας του Survivor, μετά την ήττα τους στον τρίτο αγώνα ασυλίας. Ούτε καν η ίδια η Κατερίνα Δαλάκα που βγήκε υποψήφια.

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Φάνης Μπολέτσης ήταν τα κεντρικά πρόσωπα και του νέου επεισοδίου του Survivor, με τον δεύτερο να κατηγορεί την παίκτρια των Κόκκινων πως… ενορχήστρωσε την επίθεση εναντίον του με αφορμή το περιστατικό με τα τοτέμ στον προηγούμενο αγώνα.

Ο Φάνης δέχτηκε τα πυρά της Κόκκινης ομάδας για την απόφασή του, στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, να μετακινήσει τα τοτέμ, με τους αντιπάλους του να τον κατηγορούν πως επιχείρησε να τους κλέψει.

«Με αποκάλεσε όλη η Κόκκινη ομάδα κλέφτη γιατί έκανα ένα πολύ σοβαρό έγκλημα. Έπαιξα με τα τοτέμ πριν ξεκινήσει ο αγώνας μπροστά σε 150 άτομα.

Με έχουν αποκαλέσει εγωιστή, ότι έχω έπαρση κι ότι δεν παλεύω για τις ασυλίες της ομάδας γιατί δεν με νοιάζει και θα ψηφιστώ, ότι είμαι εγωκεντρικός, εγωιστής, ειρωνικός. Τώρα με είπανε και κλέφτη.

Όλοι ίδια γραμμή που πήραν από την Κατερίνα. Είναι η πραγματική “βασίλισσα” της κόκκινης ομάδας γιατί ό,τι λέει το κάνουν όλοι, σαν να μην έχουν βούληση και να πρέπει να ακολουθήσουν από πίσω» είπε ο παίκτης των Μπλε σε ένα από τα cue του.

Η ένταση δεν μειώθηκε, με τους παίκτες του Survivor να προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους πριν ξεκινήσει ο τρίτος αγώνας ασυλίας. Κι εκεί, ο Φάνης Μπολέτσης έστρεψε τα πυρά του στην Κατερίνα Δαλάκα.

   

   

   

«Είναι βαριές οι κατηγορίες. Δεν με ενόχλησε ούτε ο Παπαχαραλάμπους ούτε η Κατερίνα, αλλά με ενόχλησε από τον Γιώργο γιατί πίστευα πως το χάσμα μπορούσε να γεφυρωθεί. Δεν μου άρεσε ο χαρακτηρισμός. Ήταν βαρύς και δεν τον ενστερνίζομαι.

Σίγουρα ήταν ιδέα της Κατερίνας και τα παιδιά ακολουθούσαν. Επίσης, με ενόχλησε όταν σταμάτησε το συμβούλιο και ο Χριστόφορος μου είπε ότι είμαι για φυλακή χαριτολογώντας και “Φάνη μη μου σπας τα…”. Εγώ έχω μάθει να μιλώ όμορφα» είπε αρχικά ο Φάνης.

«Καλά αν ξεκινήσουμε να λέμε τι λέμε όλοι off camera, θα ξημερώσει. Ο Φάνης μας έβγαζε τρελούς κι ότι ήταν μία πλάκα που δεν γέλασε κανένας. Έληξε το συμβούλιο, πήγαμε να ηρεμήσουμε και το έφερε ξανά το θέμα μπροστά μας ο Φάνης. Με κοιτούσε και χασκογελούσε και του είπα “κόψ’ το γιατί μου έχεις σπάσει τα…”. Αυτό που είπα. Το είπα, δεν κρύβομαι και δεν προσπαθώ να δικαιολογηθώ για κάτι. Μας έχει ζαλίσει» απάντησε ο Χριστόφορος Ταξίδης.

   

   

Και κατά τη διάρκεια του αγώνα, η κατάσταση ήταν τεταμένη, με αποκορύφωμα τη στιγμή, μετά το τέλος του τελικού flag race και τη νίκη των Μπλε με 12-11, όταν ο Γιώργος Γκιουλέκας επέστρεφε στον πάγκο του και είχε… επικίνδυνο τετ α τετ με τον Φάνη Μπολέτση, με τους δυο παίκτες να έρχονται απειλητικά κοντά.

   

   

Ο Φάνης, σε cue του, επέμεινε ότι η Κατερίνα Δαλάκα είναι εκείνη που επηρεάζει τον Γιώργο Γκιουλέκα και γι’ αυτό εκείνος αντέδρασε όπως αντέδρασε μετά τον αγώνα. «Μου κόλλησε τη μούρη, δεν του κάνει καλό η παρέα με τη Δαλάκα» είπε ο παίκτης των Μπλε, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα.

   

Στο Συμβούλιο, όταν το θέμα τέθηκε, ο Γιώργος Γκιουλέκας δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα.

   

Στην ψηφοφορία για τον τρίτο υποψήφιο, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας επέλεξαν να ρίξουν στον τάκο την Κατερίνα Δαλάκα, μια απόφαση που εξέπληξε και τους Μπλε και την ίδια. Και μάλιστα, την έκπληξή της αυτή δεν την έκρυψε.

   

«Με εκπλήσσει γιατί θεωρώ ότι είμαι πιο πάνω από τον Γιώργο Γκιουλέκα χωρίς να θέλω να τον προσβάλω. Από εκεί και πέρα είναι δεκτή η ψήφος και θα παλέψω όπως κάνω πάντα. Είμαι πανέτοιμη.

Δεν μου αρέσει να κάνω συζητήσεις και να επηρεάζω. Θέλω να δω καθαρά τη γνώμη του άλλου και μετά να κρίνω το αποτέλεσμα» είπε με τον Γκιουλέκα να απορεί για το σχόλιό της και το γεγονός ότι τον βάζει στο κάδρο.

   

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version