Site icon NewsIT

Survivor 2024: Έχασαν και έριξαν τη Δώρα Νικολή στον τάκο

13.06.2024 | 02:59
Survivor 2024: Έχασαν και έριξαν τη Δώρα Νικολή στον τάκο

Οι τρεις μονομάχοι του Survivor είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο Γιώργος Γκιουλέκας και η Δώρα Νικολή, όπως προέκυψε μετά το επεισόδιο της Τετάρτης (12.06.2024).

Οι Κόκκινοι μπήκαν στον τρίτο αγώνα ασυλίας του Survivor αποφασισμένοι να νικήσουν για να προστατεύσουν την Κατερίνα Δαλάκα από τη μονομαχία,

«Τη στιγμή που τραυματίστηκα, ήρθαν όλα τα παιδιά και με βοήθησαν, με αγκάλιασαν, μου είπαν να μην ανησυχώ. Ήταν δύο τα προβλήματα μέσα σε μία εβδομάδα, εκτός του ότι έμαθα για αυτό που έχω. Η Δώρα φοβήθηκε πάρα πολύ, άρχισε να κλαίει. Το θεωρώ λίγο υπερβολικό όλο αυτό. Καταλαβαίνω ότι είναι μαμά και νοιάζεται για όλους μας, αλλά θεωρώ ότι κάποιες φορές έχει παραπάνω άγχος από ό,τι πρέπει και ανησυχεί παραπάνω από όσο θα έπρεπε», είχε πει νωρίτερα σε συνέντευξή της η παίκτρια των Κόκκινων.

  

Η Δαλάκα αποφάσισε να αγωνιστεί στον τρίτο αγώνα ασυλίας, αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι στο δάχτυλό της δεν υπάρχει κάταγμα.

  

Στον αγώνα ασυλίας έπαιξαν και πάλι οι παίκτες του τουρκικού Survivor, με τη Νεφισέ να κλέβει την παράσταση καθώς είχε σχηματίσει στα μαλλιά της μια καρδιά με το γράμμα F (όπως Φάνης) μέσα σε αυτή «Όλο μιλάει αλλά από πράξεις τίποτα. Ούτε ένα λουλούδι δεν μου έχει δώσει» είπε η Τουρκάλα παίκτρια για τον Φάνη Μπολέτση, ο οποίος γέλασε αμήχανα.

  

Στον αγώνα, οι Κόκκινοι είχαν προβάδισμα από νωρίς, έφτασαν στο 10-8, με τους Μπλε να μειώνουν σε 11-10. Οι εντάσεις δεν έλειψαν, με τον Φάνη Μπολέτση να βάζει τις φωνές στους συμπαίκτες του μετά από ένα χαμένο run.

  

Τη νίκη πήραν τελικά οι Κόκκινοι, με τον Χριστόφορο Ταξίδη να νικά τον Φάνη Μπολέτση για το 12-10.

  

Έτσι, στο Συμβούλιο του νησιού οι Μπλε έπρεπε να ψηφιστούν. Πριν όμως γίνει αυτό, ο Γιώργος Λιανος είχε κάποιες ανακοινώσεις να κάνει. «Μετά από την αυριανή μονομαχία και 5μιση μήνες στο Survivor, ήρθε η ώρα το παιχνίδι να γίνει ατομικό. Ο καθένας θα παλέψει για την ατομική του ασυλία. Ο καθένας μόνος του στην 5άδα του Survivor. Ήρθε η ώρα να δούμε ποιοι θα είναι οι 4 που θα τα καταφέρουν. Τώρα ήρθε η ώρα», είπε.

«Φτάνουμε στην 5άδα και μένει άλλη μια αποχώρηση πριν φτάσουμε στην 4άδα για το Γαλάτσι. Κάθε αγώνας θα έχει κάποιον ή κάποια που θα κερδίζει και δεν θα ψηφίζεται στο συμβούλιο έχοντας ατομική ασυλία. Αυτός που επικρατεί στον στίβο μάχης», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

  

Και όταν ήρθε η ώρα για την ψηφοφορία, Φάνης και Ντάνιελ έριξαν την Δώρα στον… τάκο.

    

«Μία χαρά Γιώργο, το γνώριζα ούτως ή άλλως. Είναι λογικό να ψηφιστώ εγώ από τους τρεις μας. Καλούμαι να παραμείνω. Και λίγο παραπάνω να ήμουν από τον Ντάνιελ, τα παιδιά είναι καιρό παρέα και θέλουν να πάνε μαζί παρακάτω» είπε η Δώρα Νικολή, με τον Φάνη Μπολέτση και τον Ντάνιελ Νούρκα, οι να αντιδρούν και να αρνούνται πως την ψήφισαν για συναισθηματικούς λόγους.

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version