Site icon NewsIT

Survivor 2024: Η Μαριλίνα Βακονδίου δεύτερη υποψήφια, «σκοτωμός» για Τζέιμς Καφετζή

20.02.2024 | 01:38
Survivor 2024: Η Μαριλίνα Βακονδίου δεύτερη υποψήφια, «σκοτωμός» για Τζέιμς Καφετζή

Ύστερα από πολύ καιρό, οι Κόκκινοι κέρδισαν μια ασυλία στο Survivor και είδαν τους Μαχητές να ψηφίζουν τον δεύτερο υποψήφιο της εβδομάδας. Είχαν βέβαια διαφωνία με την επιλογή τους.

Οι Μαχητές αποφάσισαν να βγάλουν γυναίκα υποψήφια και έτσι η δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor είναι η Μαριλίνα Βακονδίου. Αν και η ίδια περίμενε, όπως είπε, την υποψηφιότητά της, οι Κόκκινοι απόρησαν και ξέσπασε νέος… καυγάς.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα ασυλίας, η ένταση δεν έλειψε ούτε και αυτή τη φορά. Αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων, αλλά ανάμεσα σε… συμπαίκτες.

Ένα παζλ που έπρεπε να συμπληρώσουν οι παίκτες με τη βοήθεια ενός συμπαίκτη τους, τους έβαλε… δύσκολα και δεν έλειψαν τα παράπονα και οι γκρίνιες μετά τις ήττες.

«Αναλάβετε την ευθύνη, έκανα λάθος πες» είπε η Κατερίνα Δαλάκα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου που δεν κατάφερε να βοηθήσει τον Αλέξη Παππά, ενώ ο Σταμάτης Ταλαδιανός τα έβαλε μετά από μια ήττα του με τον Γιάννη Περπατάρη.

 

 

Αυτή τη φορά τα ματσαρίσματα «βγήκαν» περισσότερο στους Διάσημους, οι οποίοι πήραν τη νίκη με 12-8.

 

Έτσι, στο Συμβούλιο του νησιού, οι Μπλε ήταν εκείνοι που έπρεπε να ψηφίσουν. Και επέλεjαν τη Μαριλίνα Βακονδίου.

 

 

«Φυσικά και το περίμενα, είναι πολύ λογικό. Τον πρώτο μήνα έφερνα κάθε μέρα νίκη, τις δύο τελευταίες εβδομάδες δεν σταυρώνω νίκη. Δεν είμαι εγώ, το προσπαθώ πολύ ψυχολογικά αλλά ήμουν σίγουρη», δήλωσε η παίκτρια του Survivor αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

 

Το γεγονός πως δεν ψηφίστηκε ο Τζέιμς Καφετζής, προκάλεσε την έκπληξη των Κόκκινων, οι οποίοι και την εξέφρασαν και δεν έκρυψαν ότι θέλουν τον Τζέιμς Καφετζή υποψήφιο.

 

Οι Μαχητές υπερασπίστηκαν την επιλογή τους κι έτσι το ποιος θα είναι υποψήφιος μετά τον τρίτο αγώνα ασυλίας θα καθορίσει κι αν η μονομαχία θα γίνει ανάμεσα σε άνδρες ή γυναίκες.

Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version