Site icon NewsIT

Survivor 2024: Ηττήθηκε από τον Χριστόφορο Ταξίδη και αποχώρησε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους

31.05.2024 | 08:35
Survivor 2024: Ηττήθηκε από τον Χριστόφορο Ταξίδη και αποχώρησε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους

Διπλή μονομαχία αλλά κι έναν αγώνα επάθλου περιελάβανε το επεισόδιο της Πέμπτης (30.05.2024) στο Survivor.

Δώρα Νικολή και Γιώργος Παπαχαραλάμπους περίμεναν να μάθουν ποιους από τους Χριστόφορο Ταξίδη, Σταμάτη Ταλαδιανό και Κατερίνα Δαλάκα, θα αντιμετώπιζαν.

Πριν από τις μονομαχίες, όμως, οι παίκτες ρίχθηκαν στο στίβο μάχης για έναν αγώνα επάθλου επικοινωνίας. Εκεί, η Κατερίνα Δαλάκα «λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας ότι είναι κουρασμένη ψυχικά.

«Είμαι αρκετά κουρασμένη ψυχικά το τελευταίο διάστημα, γιατί σωματικά αντέχω. Έχω μάθει να αντέχω. Πάντα όμως, όσο δύσκολα και να περνάω, σκέφτομαι τους δικούς μου ανθρώπους.

Αντλώ δύναμη από εκείνους. Σίγουρα θα δώσω τα πάντα για να κερδίσουμε σήμερα το έπαθλο. Θέλω πάρα πολύ να δω την μητέρα μου.

Οι γονείς μου και τα αδέλφια μου, όσο δύσκολα κι αν έχω περάσει στη ζωή μου, είναι πάντα εκεί για μένα και με στηρίζουν μια ζωή» είπε η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας, με δάκρυα στα μάτια.

  

Με τους Μπλε αυτή τη φορά αγωνίστηκε και ο Φάνης Μπολέτσης, ο οποίος πέτυχε 4 νίκες, μια εκ των οποίων και η καθοριστική για το 8-5 κόντρα στον Γιώργο Γκιουλέκα.

Ο παίκτης των Κόκκινων ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα, όταν ο αντίπαλός του διαμαρτυρήθηκε γιατί ενώ είναι τραυματίας, τον διάλεξε. «Δεν ξέρω αν σε τόσα χρόνια Survivor έχει υπάρξει πιο κενός συναισθηματικά άνθρωπος από τον Φάνη. (…) είναι δεύτερο σερί έπαθλο που κερδίζει, δεν έχει πει κουβέντα για τους γονείς του, κουβέντα για τον αδερφό του, πήρε τον λόγο και βγάζει χολή. Και την προηγούμενη φορά είπε για το ματσάρισμα. Θέλει να βάλει τόσο πάνω τον εγωισμό του και όχι να σταθεί στους γονείς του», είπε ο Γκιουλέκας.

  

  

  

  

Και αφού οι Μπλε είδαν βίντεο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ξεκίνησε ο… μαραθώνιος μονομαχιών. Πρώτα, Χριστόφος Ταξίδης, Σταμάτης Ταλαδιανός και Κατερίνα Δαλάκα αναμετρήθηκαν. Όποιος έφτανε πρώτος στις 5 νίκες, παρέμενε. Το έκαναν η Δαλάκα και ο Ταλαδιανός και ο Ταξίδης είχε μια δεύτερη ευκαιρία κόντρα στη Δώρα Νικολή και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

  

  

  

Στην τελευταία μονομαχία, η Δώρα Νικολή ήταν η πρώτη που εξασφάλισε την παραμονή της, με τον Χριστόφορο Ταξίδη να φτάνει κι εκείνος στις 5 νίκες και να «διώχνει» από το Survivor τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

  

  

  

«Χαίρομαι ειλικρινά για τα παιδιά που είναι εδώ. Όλοι είναι άξια να φτάσουν στην κούπα. Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν κάποια φαβορί, Δαλάκα, Φάνης, Γκιουλέκας, μετά ο Ντάνιελ και ο Σταμάτης. Όποιος έχει το μεγαλύτερο ψυχικό σθένος να είναι στον τελικό» είπε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους πριν πάρει τη δάδα του και αποχαιρετίσει το Survivor.

  

  

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version