Site icon NewsIT

Survivor 2024: Ο Φάνης Μπολέτσης υποψήφιος χωρίς να χρειαστεί Συμβούλιο

07.02.2024 | 01:41
Survivor 2024: Ο Φάνης Μπολέτσης υποψήφιος χωρίς να χρειαστεί Συμβούλιο

Και τα… πρωτοφανή στο φετινό Survivor συνεχίζονται! Αυτή τη φορά, ομάδα έχασε τον αγώνα ασυλίας αλλά δεν χρειάστηκε να γίνει Συμβούλιο για να ψηφίσουν. Ο Φάνης Μπολέτσης βγήκε… αυτόματα υποψήφιος και άφησε την Κατερίνα Δαλάκα με τον τίτλο του MVP στο χέρι.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, με τους Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ και Γιάννη Περπατάρη να είναι οι δυο πρώτοι υποψήφιοι από πλευράς των Μαχητών του Survivor, αν οι Μπλε έχαναν και τον τρίτο αγώνα ασυλίας, τότε μόνο ο Φάνης Μπολέτσης θα μπορούσε να είναι υποψήφιος, μιας και ο Σταμάτης Ταλαδιανός είναι τραυματίας και έχει εξαιρεθεί.

Αυτό συνέβη για πρώτη φορά στο φετινό Survivor, μιας και προβλέπεται από τους νέους κανόνες του παιχνιδιού το φύλο των υποψηφίων να είναι το ίδιο, εάν προκύψουν τρεις σερί ήττες σε μία ομάδα.

Με το κλίμα μεταξύ τους να μην είναι το καλύτερο δυνατό, οι Μαχητές πήγαν στον τρίτο αγώνα ασυλίας με μοναδικό σκοπό να καταφέρουν έστω μια νίκη. Αλλά παρόλο που ο αγώνας ήταν… ντέρμπι, ηττήθηκαν για άλλη μια φορά, σκορ 10-7.

   

Έτσι, τα πράγματα έγιναν όπως περιγράφησαν παραπάνω: η ήττα σήμανε αυτομάτως την υποψηφιότητα του Φάνη Μπολέτση για την αποχώρηση από το Survivor, μαζί με τον Ρόμπ Τζέιμς Σέιμουρ και τον Γιάννη Περπατάρη.

Η Κατερίνα Δαλάκα που βγήκε MVP καλείται τώρα να επιλέξει έναν παίκτη από την ομάδα της για να συμπληρώσει τους 4 της μονομαχίας αποχώρησης.

   

Σχολιάζοντας το γεγονός πως είναι υποψήφιος χωρίς… ψηφοφορία, ο Φάνης Μπολέτσης, είπε: «Από χθες, με το που βγήκε ο Γιάννης, ήμουν προετοιμασμένος ότι σε περίπτωση ήττας ή σε περίπτωση που έπαιρναν οι αντίπαλοι τον τίτλο του MVP, καλώς ή κακώς θα είμαι εγώ ο επόμενος υποψήφιος.

Πιο πολύ με πείραξε που βγήκε ο Γιάννης παρά εγώ.

Το τελευταίο παιχνίδι ήταν ένας ιδιαίτερος στίβος μάχης. Έχω έρθει εδώ για να παίξω με τους δυνατότερους παίκτες, δεν μπορώ να κρύψω ότι στεναχωρήθηκα αλλά έχω μάθει να διαχειρίζομαι τις ήττες μου».

 

Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version