Site icon NewsIT

Survivor 2024: Ο τραυματισμός της Δαλάκα και τα παράπονα του υποψήφιου Γκιουλέκα

12.06.2024 | 01:53
Survivor 2024: Ο τραυματισμός της Δαλάκα και τα παράπονα του υποψήφιου Γκιουλέκα

Την Κόκκινη ομάδα στο Survivor και κυρίως την Κατερίνα Δαλάκα μάλλον κάποιος τις έχει… ματιάσει! Δεν έφτανε ο τραυματισμός της στον ώμο, τώρα η παίκτρια των Κόκκινων τραυματίστηκε και στο δάχτυλο.

Ο σοκαριστικός τραυματισμός της Κατερίνας Δαλάκα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του flag race πριν από τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της τρέχουσας εβδομάδα στο Survivor, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Χριστόφορος Ταξίδης να μείνουν μόνοι (με τη λιγοστή βοήθεια των Τούρκων All Star) να μάχονται για την ασυλία.

Τη στιγμή του τραυματισμού της Κατερίνας Δαλάκα όλοι πάγωσαν και αμέσως η παίκτρια κατευθύνθηκε στην τέντα του γιατρού. Για μερικά λεπτά, μετά τον τραυματισμό της, επικράτησε σύγχυση στον Γιώργο Γκιουλέκα που δεν κατάλαβε γιατί έπρεπε να κάνει εκείνος τις βολές, ενώ με την ομάδα του είχε συμφωνήσει άλλο.

Η παίκτρια των Κόκκινων σπάραξε, αφού εκτός από τον πόνο, φοβήθηκε ότι ο τραυματισμός της μπορεί να της κοστίσει την παρουσία της στο παιχνίδι γενικότερα και μάλιστα μόλις λίγες εβδομάδες πριν από τον τελικό.

«Έχω τον ώμο μου και δεν μπορούσα να ακουμπήσω και τα δύο χέρια κάτω για να μην τον επιβαρύνω. Τώρα χτύπησα στο μικρό δάχτυλο από το χέρι μου και το βλέπω λίγο περίεργα. Θα κάνω εξετάσεις γιατί πονώ υπερβολικά. Προσπαθούσα να επανέλθω και τώρα στην τελική ευθεία έχω πάθει αυτά τα δύο πράγματα. Έχω πελαγώσει. Φυσικά και φοβάμαι μήπως δεν συνεχίσω στο παιχνίδι» είπε η Δαλάκα για τον τραυματισμό της.

  

  

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν γενικότερα η… «πρωταγωνίστρια» του σημερινού (11.06.2024) επεισοδίου, αφού εξαιτίας του ξεσπάσματός της μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα ασυλίας, ο Γιώργος Γκιουλέκας τη… στόλισε για τα καλά!

«Έχει συμβεί πολλές φορές με την Κατερίνα μετά από ήττα να ξεσπά για το τι της έφταιξε. Με το που γυρίσαμε στην τέντα είπε συγγνώμη. Είναι κατανοητό, είμαστε όλοι σε δύσκολη φάση κι είναι πιεσμένη. Το έχει κάνει 10 φορές μέσα στο μήνα να ξεσπάσει μετά από ήττα και ξενερώνει full».

«Άμα κάνεις κοιλιά αγωνιστικά κει με τον τραυματισμό της. Δεν μου αρέσει καθόλου. Έχει γίνει μία, δύο, πέντε, δέκα. Εμείς το λύνουμε στο ένα λεπτό» ανέφερε ο Γιώργος Γκιουλέκας.

  

Στον αγώνα ασυλίας, το έργο των Μπλε ήταν σχετικά εύκολο και δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν 10-2, με τους διαλυμένους Κόκκινους να πηγαίνουν στο Συμβούλιο χωρίς να ξέρουν ποια είναι η κατάσταση της υγείας της Κατερίνας Δαλάκα.

  

Η παίκτρια επέστρεεψε στη διάρκεια του Συμβουλίου, με το χέρι της σε νάρθηκα. Ο τραυματισμός της ήταν ένα σοβαρό στραμπούληγμα και φαίνεται να στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της.

  

Η ίδια δεν έκρυψε ότι την ανησυχεί το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια, δεδομένου ότι δεν είναι απόλυτα υγιής.

  

Στην ψηφοφορία των Κόκκινων, ο ρυθμιστής ήταν ξανά ο Χριστόφορος Ταξίδης, ήδη υποψήφιος ο ίδιος. Ο παίκτης αποφάσισε να στείλει στη μονομαχία τον Γιώργο Γκιουλέκα. Αν οι Κόκκινοι χάσουν και την τρίτη ασυλία, τότε υποψήφια θα είναι η Κατερίνα Δαλάκα.

  

«Σαφώς κι ήταν μονόδρομος για τον Χριστόφορο. Δεν συζήτησα κάτι, αλλά φαντάζομαι ότι δεν το σκέφτηκε και πολύ να με ψηφίσει. Δεν ξέρω αν υπήρχε δίλημμα. Μέχρι πριν λίγο δεν ξέραμε τι θα γίνει με την Κατερίνα κι ευτυχώς θα επανέλθει. Γνώριμη διαδικασία και περιμένω να μάθω τον τρίτο αντίπαλο, που εύχομαι να είναι Μπλε» είπε ο Γκιουλέκας μετά την ψήφισή του.

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version