Site icon NewsIT

Survivor 2024: Πρώτη φορά στον τάκο ο Γιώργος Γκιουλέκας, «καυγαδάκι» Φάνη – Νεφισέ

05.06.2024 | 02:02
Survivor 2024: Πρώτη φορά στον τάκο ο Γιώργος Γκιουλέκας, «καυγαδάκι» Φάνη – Νεφισέ

Οι Κόκκινοι του Survivor έχασαν και την τρίτη ασυλία, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Γκιουλέκας να νιώσει για πρώτη φορά το πως είναι να είναι κανείς μονομάχος.

Και για τις δυο ομάδες του Survivor ήταν πολύ σημαντική και όλοι το ήξεραν. Αλλά οι Μπλε στάθηκαν πιο ικανοί στον αγωνιστικό χώρο, κερδίζοντας και αυτό το τοτέμ.

Παρά τους πόνους από τους τραυματισμούς τους στους ώμους, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Φάνης Μπολέτσης αποφάσισαν να παίξουν με δική τους ευθύνη και παρά την αντίθετη γνώμη του γιατρού.

Όπως κάθε φορά, όταν τους Έλληνες παίκτες συνέδραμαν οι Τούρκοι All Stars. Και όλα… ξεκίνησαν με την κλασσική πια πλάκα του «έρωτα» της Νεφισέ για τον Φάνη και το ποιος θα πάει στην… χώρα του άλλου, δεν τελείωσαν και έτσι.

 

 

  

Με το σκορ υπέρ των Μπλε, το κλίμα στον πάγκο της ομάδας ήταν… χαλαρό και αυτό δεν άρεσε στον Φάνη, ο οποίος ζήτησε από τον Σταμάτη Ταλαδιανό να μην κάνει πλάκα με τη Νεφισέ και να συγκεντρωθεί στον αγώνα.

 

Αυτό όμως ενόχλησε την παίκτρια του τουρκικού Survivor All Star, η οποία έφυγε από τον πάγκο των Μπλε και πέρασε… απέναντι.

 

 

Και αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, οι αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Φάνη Μπολέτση και επικρατεί του Χριστόφορου Ταξίδη και να χαρίσει στην ομάδα του σε μεγάλη νίκη.

Έτσι, στο συμβούλιο του νησιού, οι… τρεις Κόκκινοι που έχουν απομείνει στο Survivor, είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε δυο: Κατερίνα Δαλάκα και Γιώργο Γκιουλέκα. Όλα θα κρίνονταν από την ψήφο του Χριστόφορου Ταξίδη. Και αυτό ήταν ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο οποίος θα είναι για πρώτη φορά υποψήφιος.

Ο Ταξίδης, ο πρώτος μονομάχος (είναι και η Δώρα Νικολή υποψήφια) αποφάσισε να ψηφίσει το Γιώργο Γκιουλέκα για να είναι υποψήφιος μαζί του.

 

«Δεν κάναμε καμία συζήτηση με τα παιδιά, ήμουν 50-50. Δεν ήξερα πώς θα κινηθεί ο Χριστόφορος μετά και τον τραυματισμό της Κατερίνας. Καταλαβαίνω όμως την απόφασή του από όλες τις πλευρές», ανέφερε ο Γιώργος Γκιουλέκας μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

 

Ο αγώνας ασυλίας της Τετάρτης (05.06.2024), ο τέταρτος για την εβδομάδα, γίνεται ιδιαίτερα κρίσιμος, αφού αν οι Κόκκινοι ηττηθούν, θα είναι όλοι τους υποψήφιοι.

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version