Site icon NewsIT

Survivor 2024: «Σκοτωμός» Γκιουλέκα – Φάνη και υποψήφιος ο Χριστόφορος Ταξίδης

11.06.2024 | 01:52
Survivor 2024: «Σκοτωμός» Γκιουλέκα – Φάνη και υποψήφιος ο Χριστόφορος Ταξίδης

Οι άλλοτε φίλοι Γιώργος Γκιουλέκας και Φάνης Μπολέτσης και ο… συνεχιζόμενος καυγάς τους ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του πρώτου επεισοδίου της νέας εβδομάδας στο Survivor. Μιας εβδομάδας που θα έχει μόνο 3 αγώνες ασυλίας και άρα 3 μονομάχους.

Πριν από τον πρώτο αγώνα ασυλίας του Survivor, ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Φάνης Μπολέτσης διασταύρωσαν ξανά τα ξίφη τους, με την κόντρα τους να κρατάει… μέρες και να μη φαίνεται πως θα ξεθυμάνει!

Ο παίκτης των Κόκκινων, σε μια από τις προσωπικές του συνεντεύξεις, δεν έκρυψε ότι τον ενόχλησε η συμπεριφορά του αντιπάλου του στην τελευταία μονομαχία.

«Η αλήθεια είναι ότι η ανεκτικότητά μου έχει φτάσει στο full, όπως ένα ποτήρι που έχει απλά φουλάρει. Δεν έχω ούτε ανεκτικότητα ούτε υπομονή ώρες ώρες. Είναι κάποια σχόλια που τα ακούς μία δυο τρεις και μετά αντιδράς. Δεν θέλω να αντιδρώ, αλλά εκείνη την ώρα πρέπει να προσπερνάς την τοξικότητα και οποιοδήποτε σχόλιο έχει ειρωνεία κι ό,τι άλλο» ανέφερε αρχικά ο Γκιουλέκας.

  

Από τη μεριά του ο Φάνης είπε για τον άλλοτε φίλο του στο Survivor: «Έχω βαρεθεί να ασχολείται μαζί μου, δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει. Έχω πει άπειρες φορές πως θεωρώ ότι αυτό δεν τον αντικατοπτρίζει. Βγάζει τελείως διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που έχει στην έξω του ζωή. Κάποτε με στενοχωρούσε κι έλεγα ότι μπορούσα να λέω μία κουβέντα όταν τελειώσει το Survivor, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα σεβαστώ ένα άτομο που δεν με σέβεται. Δεν τον έχω κακοχαρακτηρίσει ποτέ.

Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι ή δεν είσαι μαζί μου. Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου. Είναι εμμονή!».

  

Ο δε καυγάς συνεχίστηκε και… δια ζώσης, πριν ξεκινήσει ο αγώνας ασυλίας, με τους δυο παίκτες να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες!

  

  

Στον αγώνα ασυλίας που ακολούθησε, οι παίκτες των δυο ομάδων συνάντησαν ξανά τους Τούρκους All Star. Αλλά στο τέλος, η ασυλία κρίθηκε αποκλειστικά ανάμεσα στους Έλληνες.

Οι Μπλε έκαναν καλύτερες επιλογές όταν έφτιαξαν την αρχική τους ομάδα, πήγαν προβάδισμα και με 7-1 και παρά την προσπάθεια των Κόκκινων, κέρδισαν τον αγώνα με 12-7 και πήραν την ασυλία.

  

Στον πάγκο των Κόκκινων, ο Γιώργος Γκιουλέκας και η Κατερίνα Δαλάκα διαφώνησαν για τα ματσαρίσματα και τις επιλογές αντιπάλων.

  

Στο Συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, οι 3 παίκτες της Κόκκινης ομάδας κλήθηκαν να διαλέξουν υποψήφιο και δεν είχαν… πολλές επιλογές. Ο Χριστόφορος Ταξίδης ήταν και αυτή τη φορά η επιλογή της Κατερίνας Δαλάκα και του Γιώργου Γκιουλέκα και άρα ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor.

  

«Πάω για την ένατη μονομαχία αν δεν κάνω λάθος. Προς το παρόν έχει πάει καλά. Η κάθε εβδομάδα μονομαχία σε κουράζει, αλλά εδώ που φτάσαμε αντέχει όποιος είναι πιο δυνατός, έχει αντοχές και ψυχικά αποθέματα» είπε ο παίκτης των Κόκκινων μετά την ψήφισή του. 

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version