Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Survivor 2024: Τα πυρά στον Φάνη, το φλερτ της Nefise και 2ος υποψήφιος ο Σταμάτης Ταλαδιανός

Survivor 2024: Τα πυρά στον Φάνη, το φλερτ της Nefise και 2ος υποψήφιος ο Σταμάτης Ταλαδιανός

Ο Φάνης Μπολέτσης ήταν το… επίκεντρο των όσων έγιναν το βράδυ της Δευτέρας (28.05.2024) στο νέο επεισόδιο του Survivor. Τσακώθηκε με τους Κόκκινους και άκουσε τη Nefise να τον… καλεί για τσάι. Στο στόχαστρο των Μπλε, που έχασαν την ασυλία, η Δώρα Νικολή για… πράγματα που γνωρίζει η Κατερίνα Δαλάκα.

Μετά τον πρώτο αγώνα ασυλίας του Survivor, οι δυο ομάδες και οι… Τούρκοι All Star φίλοι τους, συγκεντρώθηκαν για τον δεύτερο αγώνα και τα έδωσαν όλα. Δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης αλλά και… γέλιου.

Όπως όταν η Nefise ζήτησε από τον Φάνη Μπολέτση να πάνε για… τσάι.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στην ίδια ομάδα με τον Φάνη και ελπίζω να μη χωριστούμε. Ελπίζω να διαλέγει πάντα εμένα. Μου έχει πάρει το μυαλό και δεν μπορώ να μιλήσω πια. Μόνο λυπάμαι που δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του στο χέρι του.

Ελπίζω να γίνει καλά σύντομα και να πάνε όλα καλά αγάπη μου, μωρό μου. Εδώ ή έξω, δεν έχει σημασία θέλω να πιούμε ένα τσάι. Αγάπη μου!» είπε η Nefise και όταν ο Φάνης ζήτησε να μεταφραστούν όσα ανέφερε, όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

   

Οι Μπλε ξεκίνησαν πιο δυναμικά τον αγώνα αλλά κατά τη διάρκειά του, η κίνηση του Φάνη Μπολέτση να τοποθετήσει τους στόχους των Μπλε βρήκε αντίθετους τους Κόκκινους που αντέδρασαν, κατηγορώντας τον πως προσπάθησε να επηρεάσει το αποτέλεσμα με αυτή του την κίνηση.

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Γκιουλέκας δεν μπορούσαν να κρύψουν την οργή τους, με την παίκτρια των Κόκκινων να εγκαλεί τον αντίπαλό της.

   

Ένταση υπήρξε και κατά τη μονομαχία της Μερβέ με τον Χριστόφορο Ταξίδη. Ο παίκτης των Κόκκινων χτύπησε, κατά τη διάρκεια των βολών του, την αντίπαλό του στο πόδι κι εκείνη κατέρρευσε όταν τελείωσε ο αγώνας. Μια πλάκα που θέλησε να κάνει ο Ντάνιελ στον παίκτη των Κόκκινων, λέγοντας του πως μπορεί να ήθελε τον πόντο αλλά δεν χρειαζόταν να κάνει έτσι, έφερε μια λεκτική αντιπαράθεση με την Κατερίνα Δαλάκα.

   

Οι Κόκκινοι τελικά κατάφεραν να πάρουν τον αγώνα ασυλίας με σκορ 12-10 και έστειλαν τους Μπλε στο Συμβούλιο για να ψηφιστούν.

   

Εκεί, φυσικά, συζητήθηκαν τόσο το θέμα με τα τοτέμ και την κίνηση του Φάνη Μπολέτση να τα τοποθετήσει όσο και μια αποκάλυψη της Δαλάκα, πως οι άνδρες των Μπλε εξέφρασαν την άποψη ότι αποφεύγει τις μονομαχίες. Όταν το έθεσε, οι Μπλε αναρωτήθηκαν πως το γνώριζε και «κάρφωσαν» τη Δώρα Νικολή, λέγοντας πως εκείνη μόνο θα μπορούσε να της το έχει πει, κάτι που η ίδια αρνήθηκε.

   

   

   

   

   

Όταν έφτασε η ώρα της ψηφοφορίας, οι Μπλε έστειλαν ξανά στη μονομαχία τον Σταμάτη Ταλαδιανό, με τον ίδιο να μην κρύβει ότι το περίμενε. «Φυσικά και το περίμενα, έχουν μείνει τρεις επιλογές, οπότε εγώ θα ψηφιζόμουν. Είμαστε πολύ κοντά οι τρεις μας και γνωρίζουμε το πως θα κινηθούμε σε μία ενδεχόμενη ψηφοφορία» είπε ο παίκτης των Μπλε.

   

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις