Site icon NewsIT

Survivor 2024 – Τελικός: Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης, Ντάνιελ Νούρκα οι 3 που προκρίθηκαν

26.06.2024 | 02:21
Survivor 2024 – Τελικός: Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης, Ντάνιελ Νούρκα οι 3 που προκρίθηκαν

2653722

Ο μεγάλος Τελικός του Survivor έρχεται στις 9 το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου «ζωντανά» από το Γαλάτσι. Το βράδυ της Τρίτης (25.06.2026) οι τέσσερις φιναλίστ (Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα) έδωσαν τον πρώτο τους αγώνα επί ελληνικού εδάφους, στο κατάμεστο θέατρο του Άλσους Γαλατσίου.

Ένα βήμα πριν από τον μεγάλο Τελικό βρίσκεται πλέον το φετινό Survivor. Το βράδυ της Τρίτης οι φιναλίστ Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα, αγωνίστηκαν σκληρά στον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης, σε ένα κατάμεστο θέατρο στο Άλσος Γαλατσίου.

Λίγο μετά τις 21:00 ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε κοινό και τηλεθεατές στον ημιτελικό του Survivor 2024, δίνοντας τις απαραίτητες οδηγίες για τη διεξαγωγή της βραδιάς, στο τέλος της οποίας θα αναδεικνύονταν οι τρεις φιναλίστ του μεγάλου Τελικού.

Το παρών στη λαμπερή βραδιά έδωσαν όλοι οι πρώην παίκτες του φετινού κύκλου και φυσικά φίλοι και συγγενείς των τεσσάρων διαγωνιζόμενων.

Από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στον «αέρα» προέκυψαν δύο ζευγάρια για τις πρώτες αναμετρήσεις:

Κατερίνα – Γιώργος, Φάνης – Ντάνιελ.

Οι νικητές από τα δύο ζευγάρια που θα φτάσουν στις 5 νίκες παίρνουν την πρόκριση, ενώ η τρίτη θέση για τον τελικό του Survivor προκύπτει από την αναμέτρηση των δύο χαμένων.

Στις πρώτες μονομαχίες νικητές αναδείχθηκαν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Φάνης Μπολέτσης, παίρνοντας τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο Τελικό της Τετάρτης, ενώ Γιώργος Γκιουλέκας και Ντάνιελ Νούρκα έδωσαν εκ νέου μάχη για την πολυπόθητη τρίτη θέση.

 

 

 

 

Νικητής στην επεισοδιακή τελευταία αναμέτρηση ήταν ο Ντάνιελ Νούρκα, συμπληρώνοντας την τριπλέτα του Τελικού στο φετινό Survivor.

Έκδηλος ήταν ο ενθουσιασμός του Ντάνιελ Νούρκα όταν είδε την κοπέλα του:

 

Ημιτελικός Survivor 2024: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των πρώην παικτών στο Γαλάτσι

Στο Άλσος Βεΐκου συναντήθηκαν οι πρώην παίκτες του Survivor 2024 για τη βραδιά του ημιτελικού.

Η Μαρία Αντωνά, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Αλέξης Παππάς, ο Σάββας Γκέντσογλου, ο Παύλος Παπαδόπουλος και η Όλγα Πηλιάκη, είναι μερικοί μόνο από τους δεκάδες πρώην παίκτες του φετινού Survivor, οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς στο άλσος για να παρακολουθήσουν ζωντανά τη μεγάλη βραδιά που καθόρισε και τους τρεις φιναλίστ του μεγάλου Τελικού.

 

 

 

Στην «αρένα» του άλσους Γαλατσίου θα ριχτούν απόψε στις 9 το βράδυ, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα, για να αναδειχτεί στο τέλος ο ή η Survivor 2024.

Σκάλωσε η Αντωνά: «Θυμάσαι τα δικά σου;» – «Μέσα στο παιχνίδι εννοείς;»

Στο μεταξύ, στον χθεσινό ημιτελικό, μία πολύ ενδιαφέρουσα στιχομυθία ξετυλίχθηκε ανάμεσα σε Μαρία Αντωνά που ήταν αυτή τη φορά στο κοινό, και Γιώργο Λιανό.

Ο παρουσιαστής κάλεσε την πρώην παίκτρια του φετινού παιχνιδιού και αφού προσπέρασε με σαφή υπονοούμενα το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό μονοπωλεί το ενδιαφέρον με την προσωπική της ζωή, τής έκανε μία «επικίνδυνη» ερώτηση διττής σημασίας: «Θυμάσαι τα δικά σου;».

 

Η Μαρία Αντωνά ήταν φέτος παίκτρια στο Survivor, ωστόσο η περίσταση ταίριαζε περισσότερο με κάποια άλλη δική της στιγμή που σχετίζεται με το παιχνίδι, όταν βρισκόταν στο Γαλάτσι όχι ως παίκτρια, αλλά ως η σύντροφος του τότε φιναλίστ, Άρη Σοϊλέδη. Ενδεχομένως γι’ αυτό να κοντοστάθηκε στο αρχικό άκουσμα της ερώτησης από τον Γιώργο Λιανό.

 

 

Περασμένα – ξεχασμένα για το πρώην ζευγάρι, που έχουν κάνει ήδη νέα βήματα στην προσωπική τους ζωή.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version