Πέμπτη, 18 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Survivor 2024: Τρίτος υποψήφιος ο Ντάνιελ Νούρκα, απευθείας τελικό ο Φάνης Μπολέτσης, «αντίο» από την Κατερίνα Δαλάκα

Survivor 2024: Τρίτος υποψήφιος ο Ντάνιελ Νούρκα, απευθείας τελικό ο Φάνης Μπολέτσης, «αντίο» από την Κατερίνα Δαλάκα

Όλο και πιο κοντά στον μεγάλο τελικό του Γαλατσίου βρίσκονται οι παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor. Εκεί ήδη βρίσκεται ο Φάνης Μπολέτσης, ενώ Δώρα Νικολή, Γιώργος Γκιουλέκας και Ντάνιελ Νούρκα θα δώσουν μεγάλη μάχη για την είσοδό τους στους 4.

Το βράδυ της Τρίτης (18.06.2024) οι παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor έπαιξαν τον τελευταίο αγώνα ασυλίας του φετινού Survivor. Το διακύβευμα δεν ήταν μόνο η ασυλία αλλά και μια θέση στον τελικό του παιχνιδιού.

Νωρίτερα, η Κατερίνα Δαλάκα είχε ανακοινώσει ότι ύστερα από τέσσερις φορές, η πορεία της στο Survivor, τελειώνει.

«Ανακοίνωσα ότι τελειώνει το παιχνίδι για μένα, κλείνει αυτό το τεράστιο βιβλίο. Έχω έρθει αρκετές φορές και φεύγω πάρα πολύ γεμάτη. Θα μου λείψει σίγουρα αλλά είναι όλα καταγεγραμμένα, οπότε μπορώ να βλέπω όποια σεζόν θέλω από αυτές που έχω συμμετάσχει και να χαμογελάω. Όταν ακούω τη λέξη Survivor, για μένα σημαίνει πάθος», είπε η παίκτρια.

   

   

Και μετά απ’ αυτό και αφού ζήτησε συγγνώμη απ’ όσους βαρέθηκαν να τη βλέπουν, η Κατερίνα Δαλάκα μπήκε στον αγώνα ασυλίας, τον τελευταίο για φέτος, μαζί με τους άλλους παίκτες του Survivor.

Νικητής, για δεύτερη φορά, στον αγώνα ασυλίας ήταν ο Φάνης Μπολέτσης, που σημαίνει ότι εξασφάλισε την μια θέση του τελικού που θα γίνει στο Γαλάτσι, στις 25 Ιουνίου. Μια θέση για… Ελλάδα εξασφάλισε η Κατερίνα Δαλάκα.

   

Μετά τον αγώνα ασυλίας, οι παίκτες βρέθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού και από την ψηφοφορία προέκυψε ότι ο τρίτος υποψήφιος είναι ο Ντάνιελ Νούρκα, μετά τη Δώρα Νικολή και τον Γιώργο Γκιουλέκα. Οι τρεις τους θα παλέψουν για τις θέσεις του ημιτελικού.

   

«Να είμαι ειλικρινής το περίμενα το αποτέλεσμα, τα είχαμε βάλει κάτω και τα είχαμε μετρήσει. Είχα συμβιβαστεί με την ιδέα και περιμένω την ώρα που θα μονομαχήσουμε. Είμαι έτοιμος και θα πάω με την αφαιρετική μέθοδο, δεν ήθελα να έχω απέναντί μου τον Φάνη», δήλωσε ο Ντάνιελ Νούρκα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

   

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις