Site icon NewsIT

Survivor All Star: Αποχώρησε η Χριστίνα Κεφαλά

05.03.2023 | 01:26
Survivor All Star: Αποχώρησε η Χριστίνα Κεφαλά

Την ώρα που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός ότι από το Survivor All Star φεύγει η Χριστίνα Κεφαλά, οι περισσότεροι από την Κόκκινη ομάδα έσπευσαν να… συγχαρούν την Ελένη Χαμπέρη!

Η νέα αποχώρηση από το Survivor All Star έγινε, εκτάκτως, το βράδυ του Σαββάτου (04.03.2023) αφού λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη τις προηγούμενες μέρες δεν προβλήθηκαν τα επεισόδια της Τετάρτης και της Πέμπτης.

Απόψε, λοιπόν, είδαμε το επεισόδιο της αποχώρησης και τη συνέχεια της έντασης στην Κόκκινη ομάδα, με τον Στάθη Σχίζα να παίρνει αποστάσεις από την ομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα φαγητού.

Για ακόμη ένα αγώνισμα, νικητές αποδείχθηκαν οι Μαχητές, που εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρο την κατάσταση στην αντίπαλη ομάδα.

Οι Μπλε επικράτησαν με 10-8 και ήταν εκείνοι που απόλαυσαν το γεύμα.

 

Στο Συμβούλιο του νησιού, οι Διάσημοι έβγαλαν ξανά τα… μαχαίρια, με αφορμή τα όσα προκάλεσε η υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη.

Νωρίτερα, η παίκτρια των Κόκκινων δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star. «Όλο αυτό με έριξε και με έκανε να ξεσπάσω! Δεν θέλω να ξεσπάω σε κλάματα αλλά… άντε πάλι».

 

Κατά τη συζήτηση στο Συμβούλιο, ο Σπύρος Μαρτίκας αποκάλυψε ότι θέλει να γίνει… γεφυροποιός, αλλά ο Στάθης Σχίζας και ο Νίκος Μπάρτζης δεν φάνηκαν να δέχονται. Τόνισαν ότι θέλουν να τους ζητηθεί συγγνώμη αλλά δεν φάνηκαν πρόθυμοι να συμβιβαστούν.

 

Μετά και από έναν τσακωμό του Σπύρου Μαρτίκα με τον Τάκη Καραγκούνια αλλά και με τον Νικόλα Αγόρου, ο Γιώργος Λιανός έφτασε στην… κορύφωση του δράματος: την αποκάλυψη του ονόματος του παίκτη που θα αποχωρούσε από το Survivor All Star.

 

 

Στον τάκο αυτή την εβδομάδα βρίσκονταν η Χριστίνα Κεφαλά, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελένη Χαμπέρη.

Εκείνη που αποχώρησε από το Survivor All Star είναι η Χριστίνα Κεφαλά.

«Το ξερα! Τέλεια, το περίμενα. Χαίρομαι γιατί θα δυναμώσει η ομάδα μου. Εύχομαι όλα τα καλά στα παιδιά και όλα καλά, χαίρομαι. Η ζωή είναι έξω. Ήρθα για δυο εβδομάδες, αγωνίστηκα, δεν μου βγαίνει και όλα καλά» σημείωσε, με μάτια δακρυσμένα, η πρώην παίκτρια των Διασήμων στο Survivor All Star.

 

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Tags:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version