Site icon NewsIT

Survivor All Star: Δεύτερος υποψήφιος ο Νίκος Μπάρτζης, «μέτωπο» κατά της Μαριαλένας

13.06.2023 | 01:34
Survivor All Star: Δεύτερος υποψήφιος ο Νίκος Μπάρτζης, «μέτωπο» κατά της Μαριαλένας

Η… ζωή στο Survivor All Star συνεχίστηκε με ακόμη ένα επεισόδιο της φουρτουνιασμένης σχέσης του Κωνσταντίνου Βασάλου με τη Μαριαλένα Ρουμελειώτη και την υποψηφιότητα του Νίκου Μπάρτζη.

Στον απόηχο της ήττας των Κόκκινων στον πρώτο αγώνα ασυλίας, οι παίκτες της ομάδας συζητούσαν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τη Μελίνα Μεταξά την… «έπεσαν» στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τον τρόπο που ψηφίζει. Την ίδια ώρα, οι Μπλε του Survivor All Star συζητούσαν επίσης την ψηφοφορία.

«Μαριαλένα εφιάλτες είδες που με ψήφισες;» είπε η Μελίνα Μεταξά στη συμπαίκτριά της, ενώ σε μια από τις συνεντεύξεις της δεν έκρυψε ότι ενοχλήθηκε που την ψήφισε η συμπαίκτριά της, παρόλο που είχε μιλήσει για γυναικεία αλληλεγγύη.

«Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω η ψήφος σου. Με έχει μπερδέψει πάρα πολύ το σκεπτικό της Μαριαλένας. Ακούω ότι δεν ψηφίζω φίλο, δεν ψήφιζε τότε τον Κωνσταντινίδη και μετά ψήφισε εμένα. Πάει η φιλία και μετά ανέφερε την γυναικεία αλληλεγγύη και χθες ψήφισε γυναίκα. Δεν με βοηθάς Μαριαλένα. Θέλω να τα βρούμε και να είμαστε όπως παλιά. Τώρα λέει θα βάλω την αγωνιστικότητα. Λέει ο Βασάλος θα ψηφίσει Μελίνα και βγήκα αληθινός. Έπεσα μέσα κι εκτέθηκες για ακόμα μία φορά Μαριαλένα μου» είπε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει ότι τον ψήφισε η φίλη του.

  

  

Και αφού ο τσακωμός των δυο συνεχίζεται, στο… μεσοδιάστημα ήρθε και ο δεύτερος αγώνας ασυλίας, με τους Κόκκινους να παίρνουν πολύ εύκολα το πρώτο ματς, αλλά να χάνουν το δεύτερο με ανατροπή. Στο τρίτο και τελευταίο σερ, όμως, οι Κόκκινοι επικράτησαν 3-0 και πήραν την ασυλία.

  

Πριν από το Συμβούλιο, ο Νίκος Μπάρτζης θέλησε να πείσει τους συμπαίκτες του να ψηφίσουν ο ένας τον άλλο, ώστε να βγουν όλοι υποψήφιοι. Αλλά όπως φάνηκε, εκείνοι προτίμησαν όλοι να ψηφίσουν τον ίδιο!

  

  

Ο παίκτης των Μπλε αποδέχτηκε την υποψηφιότητά του με… πανηγυρισμό Βασάλου και δεν έκρυψε ότι περίμενε την ψήφο των συμπαικτών του.

  

Από τον τρίτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας θα προκύψει και ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor All Star. Μένει μόνο να μάθουμε αν θα είναι Κόκκινος ή Μπλε.

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Tags:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version