Παρασκευή, 27 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Survivor All Star: Διάσημοι και Μαχητές, πως χωρίστηκαν οι ομάδες, ποιοι «στράβωσαν»

Survivor All Star: Διάσημοι και Μαχητές, πως χωρίστηκαν οι ομάδες, ποιοι «στράβωσαν»

Μπορεί να περιμέναμε ότι οι ομάδες στο Survivor All Star θα ήταν «Κόκκινοι» και «Μπλε» αφού όλοι είναι… διάσημοι, αλλά δεν έγινε έτσι, τελικά.

Με τους παίκτες του Survivor All Star να φορούν ακόμη τα… καλά τους από το πάρτι της υποδοχής, ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε ότι και φέτος οι ομάδες θα είναι οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές». Οι κόκκινοι και οι μπλε, δηλαδή.

Και καθώς ο Γιώργος Λιανός άρχιζε να λέει ποιος θα βρίσκεται σε ποια ομάδα, προέκυψε η απορία: θα χωρίσουν τα ζευγάρια του φετινού Survivor;

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει. Οι πρώτοι που… «χώρισαν» ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ούτε όμως η Μαριλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη έμειναν στην ίδια ομάδα. Ούτε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αν είναι ακόμη ζευγάρι αυτοί οι δυο.

 

Οι Διάσημοι θα είναι οι: Σπύρος Μαρτίκας, Κατερίνα Δαλάκα, Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, Στέλιος Χανταμπάκης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος, Στάθης Σχίζας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη.

Οι Μαχητές θα είναι οι: Περικλής Κονδυλάτος, Τάκης Καραγκούνιας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Γκότσης, Εύη Σαλταφερίδου, Στέλλα Ανδρεάδου.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν χάρηκε ιδιαίτερα με αυτή τη διανομή και δεν το έκρυψε, πηγαίνοντας με τα χέρια σταυρωμένα από το κόκκινο στο μπλε χαλί και ψιθυρίζοντας κάτι στο νέο της συμπαίκτη, Περικλή Κονδυλάτο.

 

Για την Survivor All Star ιστορία, όμως, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη διαχειρίστηκε με ψυχραιμία τον μαχητικό χωρισμό από τον σύντροφο της, Σάκη Κατσούλη.

 

Αφού χωρίστηκαν οι ομάδες, οι παίκτες πήραν τις μπαντάνες τους, άλλαξαν και όλα ξεκίνησαν…

Media Τελευταίες ειδήσεις