Κυριακή, 29 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Survivor All Star: Ο Βασάλος τα έβαλε με το ζευγάρι αλλά βγήκε υποψήφιος

Survivor All Star: Ο Βασάλος τα έβαλε με το ζευγάρι αλλά βγήκε υποψήφιος

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κέρδισε τη δεύτερη ατομική ασυλία του Survivor All Star, με τον σύντροφό της Σάκη Κατσούλη να παραδέχεται ότι… κατέβασε στροφές στον τελικό και πολλούς από τους συμπαίκτες του, με πρώτο τον Κωνσταντίνο Βασάλο, να τον «σταυρώνουν».

Στο συμβούλιο του νησιού, μάλιστα, ο Σάκης Κατσούλης λίγο έλειψε να είναι ο δεύτερος υποψήφιος της εβδομάδας για αποχώρηση από το Survivor All Star, αφού η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Ηλίας Μπόγδανος των ψήφισαν γιατί παραδέχτηκε ότι… έριξε ρυθμούς όταν έπαιζε με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Παρά τις δυο ψήφους αυτές, πάντως, ο νικητής του Survivor του 2021 δεν ήταν τελικά υποψήφιος. Αντίθετα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, εκείνος που μαζί με τον Μπάρτζη γκρίνιαξε πρώτος για την… αγωνιστικότητα του Κατσούλη, είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

  

Και αυτή τη φορά η ψηφοφορία είχε διασπορά, αφού λίγο έλειψε να βγουν υποψήφιοι, εκτός από τον Βασάλο, και η Στέλλα Ανδρεάδου με τον Σάκη Κατσούλη!

   

«Εννοείται ότι το περίμενα. Περίμενα μάλιστα ότι θα πάρω περισσότερες ψήφους. Με ψήφισαν ο Σάκης, η Στέλλα και ο Πρίαμος. Το κατάλαβα από τα γράμματα. Χαρούμενος, δεν τρομάζω, δεν φοβάμαι. Συγκάτοικος με τον Μπάρτζη, περιμένουμε αύριο άλλον έναν ή δύο», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

  

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως αφού στα χέρια της παραγωγής είναι τα αποτελέσματα από την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού, αμέσως μόλις ανακοινωθεί ο τελευταίος (ή οι τελευταίοι) υποψήφιοι μετά τον αυριανό (21.06.2023) αγώνα ασυλίας, θα γίνει γνωστό και το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor All Star.

  

Survivor All Star: Αύριο στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις