Site icon NewsIT

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Γιάννης Γρυμανέλης – Νέος αρχηγός των Κίτρινων ο Νίνο

02.10.2024 | 01:07
Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Γιάννης Γρυμανέλης – Νέος αρχηγός των Κίτρινων ο Νίνο

Συγκίνηση, κλάματα, ανατροπές και αποκαλύψεις για ακόμη ένα επεισόδιο στο Survivor.

Σημερινοί νικητές του επάθλου φαγητού στο Survivor, οι Αετοί. Οι Πράσινοι απόλαυσαν δύο «γενναία» κομμάτια τυρόπιτας και στη συνέχεια πήγαν στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού.

Εκεί, ο αρχηγός των Κίτρινων, ο Γιάννης Γρυμανέλης, δήλωσε πως θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι γιατί του λείπει η οικογένειά του.

Με την αποχώρησή του η θέση της αρχηγίας στους Τίγρεις έμεινε «κενή». Μετά από ανοιχτή ψηφοφορία την θέση του πήρε ο Νίνο.

Λόγω της τροπής που έχει πάρει το παιχνίδι με την μαζική αποχώρηση των παικτών, οι Κίτρινοι πλέον δεν είναι ισάριθμοι με τους Πράσινους και έτσι μέσα στις επόμενες ημέρες, ένας άνδρας και μία γυναίκα θα μπουν στους Τίγρεις.

Στο τέλος του συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως αύριο οι δύο αρχηγοί των ομάδων θα πρέπει να πάρουν μία πολύ σημαντική απόφαση.

Αρκετή ώρα πριν όμως από την μεγάλη νίκη των Πράσινων, οι Κίτρινοι μπήκαν σε μία νέα «διάσταση» εξαιτίας ενός νέου καυγά.

Η Γεωργία εντόπισε νέα παράβαση στη νίκη της ομάδας της και λίγο πριν μπει στο «πεδίο μάχης» είπε πως δεν θεώρησε σωστό να φάει το χθεσινό έπαθλο φαγητού.

«Δεν έβγαλα τον Γιάννη μπροστά. Αυτός μου είπε “με προσβάλλεις” και έθεσε το θέμα. Με έθιξες Γιάννη που δεν ήθελες να μην φάω», του είπε με ένταση αλλά λίγη ώρα μετά μετάνιωσε για την αναστάτωση που έφερε στην ομάδα της.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε και η Βίκυ, η οποία έβαλε τα κλάματα λέγοντας πως δεν αντέχει άλλο καθώς απογοητεύτηκε από την δυσκολία του αγώνα.

Λίγη ώρα μετά παραδέχθηκε πως της ήρθε να παρατήσει το παιχνίδι.

Την ίδια απογοήτευση έζησε και η Χριστιάνα από τους Κίτρινους καθώς την ώρα του αγώνα με τους κύβους βγήκε εκτός εαυτού και ξεκίνησε τα «γαλλικά».

«Ε ρε π….. με τους κύβους. Δεν μπορώ, τι να κάνουμε», φώναζε την ώρα του αγώνα, προκαλώντας αναστάτωση στους συμπαίκτες της.

Βαθιά συγκινημένη εμφανίστηκε σήμερα η Εκατερίνα με καταγωγή από την Ρωσία που μίλησε στην κάμερα του reality για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο αδελφός της κλήθηκε να πολεμήσει εναντίον της Ουρκανίας, κάτι που προκάλεσε πολύ σοβαρό πρόβλημα στην οικογένειά της.

«Εγώ γεννήθηκα στη Σιβηρία της Ρωσίας, ήταν πάρα πολύ κρύο, -30. Όταν έγινα δύο χρονών, μετακομίσαμε στη Μόσχα. Έτσι, όλη μου τη ζωή ζούσα εκεί. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ δύσκολα, γιατί οι άνθρωποι στη Ρωσία δεν είχαν λεφτά, δεν είχαν δουλειές και μέχρι τα 8 μου δεν είχαμε να φάμε», αφηγήθηκε η Ekaterina Litvinova

Και συνέχισε: «Οι γονείς μου μετακόμισαν πέρσι στο Ισραήλ γιατί στη Ρωσία άρχισε πόλεμος με την Ουκρανία. Τον αδερφό μου μπορούσαν να τον πάρουν να πολεμήσει.

Για αυτό μαζεύτηκαν γρήγορα και φύγανε στο Ισραήλ, ήταν πολύ γρήγορη απόφαση. Ήταν πολύ τρομακτικό γιατί πολλούς φίλους μου, και φίλους του αδελφού μου τους σκότωσαν στον πόλεμο», είπε.

«Εννοείται ότι ήταν πολύ δύσκολο να μετακομίσουν από τη Ρωσία στο Ισραήλ, αν και η μητέρα μου είναι Ισραηλινή. Και εκεί δεν είναι ήσυχα τα πράγματα, κάθε μέρα πέφτουν ρουκέτες και η οικογένειά μου μπαίνει στο καταφύγιο», κατέληξε.

Tags:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version