Site icon NewsIT

Survivor – Εκατερίνα Λιντβίνοβα: Μπήκα στο παιχνίδι για να αδυνατίσω, αποχώρησε από την ομάδα αλλά όχι από το παιχνίδι

17.09.2024 | 00:03
Survivor – Εκατερίνα Λιντβίνοβα: Μπήκα στο παιχνίδι για να αδυνατίσω, αποχώρησε από την ομάδα αλλά όχι από το παιχνίδι

Η Εκατερίνα Λιντβίνοβα μπήκε στο Survivor και συστήθηκε σε όσους δεν την ήξεραν ήδη από το TikTok.

Η δημοφιλής TikToker Εκατερίνα Λιντβίνοβα μπήκε στο Survivor μετρώντας χιλιάδες ακολούθους και μεγάλο κοινό να την υποστηρίζει στο reality επιβίωσης.

Μάλιστα αποκάλυψε ποιος είναι ο στόχος της στο Survivor, αφού επιβιβάστηκε στη βάρκα που θα μετέφερε την ομάδα της.

«Είμαι 26 χρονών. Είμαι από τη Ρωσία, αλλά μένω στη Θεσσαλονίκη. Είμαι η πιο δημοφιλής TikToker στην Ελλάδα. Μου αρέσει να περιποιούμαι και να φοράω ροζ χρώμα. Το μεγαλύτερο στήριγμα στη ζωή μου είναι η οικογένειά μου, ο άνδρας μου, οι γονείς μου, ο αδερφός μου με στηρίζουν σε όλα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον στόχο της στο Survivor, δήλωσε: «Ο στόχος μου στο Survivor είναι να αδυνατίσω, αλλά όταν αδυνατίσω, θέλω να κερδίσω κιόλας. Γιατί όχι;».

Βέβαια τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά για την TikToker καθώς από την πρώτη μονομαχία αποχώρησε από την ομάδα της αλλά όχι από το παιχνίδι και θα παραμείνει στο νησί.

«Νιώθω χαρούμενη, ήταν πολύ ενδιαφέρον και ελπίζω η ομάδα μου να προχωρήσει και να αποχωρήσει» τόνισε, μετά την κρίση του αποτελέσματος, η Ekaterina για να απομακρυνθεί, φαινομενικά, αμέσως μετά από το Survivor.

Στο επόμενο πλάνο, όμως, το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε την ξανθιά 26χρονη TikToker να βρίσκει ένα γράμμα το οποίο και την ενημέρωνε πως… δεν θα έφευγε, τουλάχιστον τώρα, από το παιχνίδι και τον Άγιο Δομίνικο.

«Για το επόμενο χρονικό διάστημα, εδώ στο απομακρυσμένο νησί θα πρέπει να μείνεις μόνη σου. Σε αυτό το κιβώτιο θα βρεις προμήθειες και αντικείμενα που θα σε βοηθήσουν τις επόμενες μέρες» διάβασε η Ekaterina και το νέο ανατρεπτικό Survivor μόλις ξεκίνησε!

Tags:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version