Site icon NewsIT

Survivor: Έπεσαν κορμιά στο αγώνισμα ασυλίας – «Δεν μπορώ να πάρω ανάσα»

05.10.2024 | 02:58
Survivor: Έπεσαν κορμιά στο αγώνισμα ασυλίας – «Δεν μπορώ να πάρω ανάσα»

Το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας στο Survivor περιλάμβανε αγώνισμα ασυλίας. Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έφτασαν στα όριά τους.

Η εβδομάδα του Survivor έκλεισε με μία συντριπτική ήττα για την ομάδα των Πρασίνων, αφού έχασαν με σκορ 10 – 2 και κλήθηκαν να βγάλουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση από τη συνέχεια του ριάλιτι επιβίωσης.

Το μόνο πρόσωπο των Αετών το οποίο είχε ήδη εξασφαλίσει την παραμονή του, ήταν η Ελένη η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Ωστόσο, η παίκτρια των Πρασίνων θα είχε και την ευθύνη να υποδείξει ένα άτομο από την ομάδα της, το οποίο θα μονομαχήσει για να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Την ίδια στιγμή, η Εκατερίνα Λιντβίνοβα κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα με μία έξυπνη στρατηγική, λέγοντας ψέματα ότι βρήκε το τοτέμ ασυλίας, αποφεύγοντας έτσι να ψηφιστεί προς αποχώρηση και το σχέδιό της πέτυχε:

 

Στη συνέχεια, από την ψηφοφορία των παικτών, τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσαν ο Μιχάλης και Στέφανος.

Η Ελένη έχοντας κερδίσει ήδη την ατομική ασυλία, με τη σειρά της, σημείωσε ότι δεν θα «βγάλει» κάποια γυναίκα υποψήφια, προκειμένου η διαδικασία να είναι αποκλειστικά αντρική υπόθεση και έτσι ονόμασε υποψήφιο τον Βλαδίμηρο.

 

Από την τελική μονομαχία, στην οποία οι διαγωνιζόμενοι είχαν κλειστά τα μάτια τους μέσα σε έναν λαβύρινθο, την παραμονή του εξασφάλισε ο Μιχάλης.

 

Ο επόμενος που τα κατάφερε ήταν ο Βλαδίμηρος, κάτι που «πέταξε» αυτομάτως εκτός Survivor τον Στέφανο Βλάχο, ο οποίος αποχώρησε συγκινημένος.

 

«Πολλοί έχουν αλλοιώσει τον χαρακτήρα τους», είπε αφήνοντας αιχμές για συμπαίκτες του ο Στέφανος.

 

Όλα άρχισαν απόψε με την άνετη σε έκταση νίκη των Κίτρινων απέναντι στους Πράσινους με σκορ 10 – 2.

 

Στη διάρκεια της σκληρής δοκιμασίας κάποιοι σχεδόν δεν άντεξαν, όπως η Γεωργία που με όση φωνή της είχε απομείνει είπε: «Δεν μπορώ να πάρω ανάσα…».

 

Στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (04.10.2024), η Βίκυ τα έβαλε ακόμα μία φορά με τον Μιχάλη, κατηγορώντας τον συμπαίκτη της για αδυναμία επικοινωνίας.

Έτσι, λοιπόν, η νεαρή παίκτρια των Αετών έβγαλε ξανά το… φτυάρι:

«Πρέπει να φύγει κάποιος από εμάς. Ο Μιχάλης δεν κάνει, ούτε και ο Βλαδίμηρος. Πώς να το πω… Δεν συγκεντρώνονται, δεν ακούνε. Στον Μιχάλη λες δύο, τρία πράγματα, αλλά μπαίνει στην πίστα και τα ξεχνάει. Μετά του τα λες πάλι, το τι δεν έκανε και δεν το καταλαβαίνει…».

«Προχθές του είπα «γιατί δεν πέταγες έτσι το βαράκι; Δεν ήθελε δύναμη». «Εντάξει ρε Βίκυ, εγώ φταίω», μού έλεγε.

 

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν χάνεις ομαδικές ασυλίες, φεύγουν παίκτες σου άρα κινδυνεύεις και συ ”καπάκι” να ψηφιστείς. Δεν το θεωρώ έξυπνη τακτική. Δηλαδή για μένα πρέπει κάθε ομαδική ασυλία να κερδίζεται. Έχουμε μέχρι την ένωση 10 ομαδικά παιχνίδια για να παίξουμε για ασυλίες; Πρέπει και τα 10, έστω τα 7 ή 8, να τα κερδίσουμε», απάντησε από την πλευρά του ο Μιχάλης.

Tags:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version