Τρίτη, 1 Οκτ.
21oC Αθήνα

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη – «Ο κόσμος κρίνει χωρίς να ξέρει»

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη – «Ο κόσμος κρίνει χωρίς να ξέρει»
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Εκτός Survivor είναι πλέον η Παρασκευή Κερασιώτη, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς μόλις λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι.

Το γνωστό μοντέλο το οποίο στο παρελθόν είχε συμμετάσχει στο GNTM, ολοκλήρωσε πρόωρα τη συμμετοχή του στο Survivor, δίνοντας απαντήσεις στα social media για την αποχώρησή της. Η Παρασκευή Κερασιώτη έκανε μία σειρά αναρτήσεων σε stories στο Instagram, σχολιάζοντας την αποχώρησή της.

«Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων για όλη αυτή την αγάπη και την στήριξη που μου δείχνετε, χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ. Είμαι πάρα πολύ αληθινή και πάντα μοιράζομαι μαζί σας την ζωή μου. Διάβασα κάποια αρνητικά σχόλια για την συμμετοχή μου στο Survivor. Δυστυχώς, ο κόσμος κρίνει και κρίνει χωρίς να ξέρει. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν πολύ καλά τι άνθρωπος είμαι».

«Ήθελα πολύ να συμμετέχω σε αυτό το πρότζεκτ, είναι μια πολύ όμορφη, αλλά πάρα μα πάρα πολύ δύσκολη εμπειρία. Θα το ξανά έκανα, απλά θα το ζούσα περισσότερο. Δυστυχώς, δεν το έζησα όπως θα ήθελα λόγω προσωπικών προβλημάτων.

Δεν πειράζει όμως, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Αυτό που θέλω να πω είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ για όσους ήταν δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι για όσους με στήριξαν σε αυτό το ταξίδι. Μην ξεχνάτε να είστε αληθινοί και πάντα να κάνετε αυτό που θέλετε και αυτό που αγαπάτε, να παλεύετε για όσα ονειρεύεστε και να μην ακούτε τα αρνητικά σχόλια. Σας αγαπώ».

«Νομίζουν πολλοί πως τα έχω όλα έτοιμα επειδή είμαι σε αυτόν τον χώρο. Όχι παιδιά δεν ισχύει αυτό, δυστυχώς αυτός ο χώρος είναι πολύ δύσκολος, κοιτάνε πως θα σε φάνε και κανένας δεν θα σε βοηθήσει. Δεν με έχει βοηθήσει κανείς ό,τι κάνω το κάνω μόνη μου και είμαι υπερήφανη για εμένα.

Είναι πολύ δύσκολο γιατί μου στερούν αυτό που αγαπώ πάρα πολύ, το μόντελινγκ. Παλεύω 4 χρόνια να κάνω αυτό που αγαπώ όμως δεν έχω στήριξη. Τα λέω όλα αυτά γιατί με ρωτάνε πολλοί που χάθηκα. Δεν χάθηκα παιδιά θα είμαι εδώ να παλεύω για τα όνειρά μου και να σας λέω συνέχεια να μην τα παρατάτε.

Θα σας το λέω συνέχεια. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους αυτούς που με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα. Ελπίζω να έχω την στήριξή σας στην εταιρία ρούχων μου.», έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη σε δεύτερη ανάρτησή της.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις