Τρίτη, 8 Οκτ.
21oC Αθήνα

Survivor: Κέρδισαν το αποψινό έπαθλο οι Πράσινοι – «Μαύρο πρόβατο» για την ομάδα ο Μιχάλης

Survivor: Κέρδισαν το αποψινό έπαθλο οι Πράσινοι – «Μαύρο πρόβατο» για την ομάδα ο Μιχάλης

Τσακωμοί και μυστικά στο αποψινό επεισόδιο του Survivor (08.10.2024). Η στρατηγική των παικτών «δίνει και παίρνει» προκαλώντας εντάσεις μέσα στις ομάδες.

Αποψινοί νικητές του Survivor οι Πράσινοι. Η ομάδα των Αετών πήρε στην καλύβα της μία απολαυστική ομελέτα για να την φάει στο πρωινό της, μετά από μία απίστευτη νίκη που έφερε η Εκατερίνα.

Το μυστήριο όμως γύρω από την συγκεκριμένη παίχτρια, παραμένει. Η ίδια έχει βρει το τοτέμ αν και επέλεξε πολύ έξυπνα να μην το χρησιμοποιήσει στην τελευταία δοκιμασία αποχώρησης.

Αποτέλεσμα της στρατηγικής της, να συγκεντρώσει ελάχιστες ψήφους, καθώς οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι παίκτες θεώρησαν πως θα χρησιμοποιούσε το τοτέμ της.

Οι «Κίτρινοι» έχουν ξεκινήσει να «μυρίζονται» το παιχνίδι που παίζει και υποστηρίζουν πως είναι πολύ πιο έξυπνη από ότι δείχνει. Κριτική για την στάση της δέχεται όμως και από την ομάδα της αν και η Εκατερίνα φαίνεται να μην επηρεάζεται καθόλου από τα σχόλια.

Πυρ και μανία οι Πράσινοι με τον Μιχάλη που στο σημερινό επεισόδιο ήταν ο «πρωταγωνιστής». Η ομάδα των «Αετών» κατηγόρησε ανοιχτά τον νέο παίκτη της ομάδας τους πως φέρνει αρνητική ενέργεια με αποτέλεσμα να χάνουν τις νίκες.

Ο Μιχάλης λέγοντας πως μέσα στην ομάδα αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, έκανε έξαλλη την Αγγελική που τον κατηγόρησε πως όλα είναι στο μυαλό του, είναι ηττοπαθείς και έχει ανασφάλειες.

Αμέσως μετά η Μαίρη έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη.

Η παίκτρια των Πράσινων είπε πως ο Μιχάλης είναι εκνευρισμένος και συνεπώς επηρεάζει όλη την ομάδα επειδή εκείνη δεν ανταπέδωσε στο ερωτικό του ενδιαφέρον.

«Μπορεί να τον έχει επηρεάσει. Μπορεί να μην περίμενε τέτοια συμπεριφορά από εμένα. Σίγουρα αυτό είναι. Εγώ έτσι είμαι, ό,τι μου βγάζει ο άλλος θα το πω, δεν θα το κρύψω», είπε στην κάμερα η Μαίρη.

Οι «Κίτρινοι» πιο συγκρατημένοι στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Έχοντας πάρει τις προμήθειες για την καλύβα τους, η πείνα δεν τους προκαλεί εντάσεις.

Ο Ορφέας μίλησε στην κάμερα για τον φίλο του Νίνο, τον αρχηγό της ομάδας τους λέγοντας πως παρεξηγείται εύκολα και πυροδοτεί εντάσεις.

«Κάποιες φορές είναι καλός μέχρι αηδίας. Και είναι και πάρα πολλές οι φορές που παρεξηγείται πολύ εύκολα. Μπορεί ακόμη και η Μαρία να του πει κάτι και ο Νίνο να παρεξηγηθεί πολύ εύκολα, να πυροδοτήσει καταστάσεις και να τσακωθεί. Γενικά ξέρουμε ο Νίνο με ποιους μπορεί να τσακωθεί», είπε με νόημα για τον φίλο του.

Media Τελευταίες ειδήσεις