Site icon NewsIT

Survivor: Λύγισε η Παρασκευή Κερασιώτη για τον θάνατο του πατέρα της και τη σχέση με την μητέρα της

18.09.2024 | 09:08
Survivor: Λύγισε η Παρασκευή Κερασιώτη για τον θάνατο του πατέρα της και τη σχέση με την μητέρα της

Η Παρασκευή Κερασιώτη παίρνει μέρος στο Survivor και μπροστά στις κάμερες εμφανίστηκε συγκινημένη. Μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και το πόσο της λείπουν οι δικοί της άνθρωποι.

Ένα ανθρώπινο ξέσπασμα είχε η Παρασκευή Κερασιώτη στο «Survivor» που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Άγιο Δομίνικο. Συγκινήθηκε μιλώντας για την οικογένειά της και το πόσο της λείπει αυτές τις πρώτες μέρες, που έχει ξεκινήσει η μεγάλη της δοκιμασία, μακριά από την Ελλάδα. Επίσης, περιέγραψε την απώλεια του πατέρα της και τη στήριξη που δείχνει στη μητέρα της μετά από αυτό το τραγικό συμβάν.

Αρχικά, δήλωσε: «Σε όλους λείπει η οικογένειά τους. Εγώ εδώ είμαι για τη μαμά μου. Από τότε που έχω έρθει εδώ, τους σκέφτομαι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν με ρίχνει που τους σκέφτομαι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι μακριά από την οικογένειά σου κι από τους ανθρώπους που αγαπάς».

«Απλά έχεις επιλέξει να είσαι εδώ και για αρκετό καιρό ξέρεις ότι θα είσαι μακριά από την οικογένειά σου. Ο λόγος που έχω έρθει είναι η μαμά μου, άρα παλεύω κάθε μέρα να φτάσω όσο πιο κοντά μπορώ στον στόχο μου. Τους σκέφτομαι κάθε μέρα. Η μαμά μου μετά τον θάνατο του μπαμπά μου είναι το κορίτσι μου. Προσπαθώ να τη βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να την ξαναδώ να χαμογελάει».

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε για τον χαμό του πατέρα της: «Είναι πάρα πολύ δύσκολος ο θάνατος του μπαμπά μου. Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει και τα Χριστούγεννα θα έχουν περάσει τρία χρόνια που λείπει από κοντά μας. Η μαμά μου είναι το στήριγμά μου και προσπαθώ όσα μου έχει μέχρι στιγμής, να μπορέσω να της τα προσφέρω κι εγώ. Έχω έρθει μόνο για τη μαμά μου και για κανένα άλλο λόγο. Εύχομαι να φτάσω στο στόχο μου, να της προσφέρω μία καλύτερη ζωή και να χαμογελάει».

Στη μονομαχία, οι «Αετοί» βγήκαν νικητές στο ομαδικό παιχνίδι που ακολούθησε και κέρδισαν το έπαθλο: Αντικείμενα που θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή τους στην παραλία. Πριόνι, τσεκούρι, σφυρί, μανσέτα, καρφιά, σχοινί αλλά και 10 μπαμπού για να φτιάξουν ένα καλύτερο κατάλυμα.

Ακολούθησε το αγώνισμα με έπαθλο φρέσκα αυγά. Άραγε θα συνεχιστούν οι εντάσεις και τις επόμενες ημέρες; Τι θα συμβεί με τους νέους κατοίκους του «Νησιού της Απομόνωσης»;

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version