Site icon NewsIT

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο, στοίχημα η τηλεθέαση του reality

06.09.2024 | 09:40

Το Survivor ξεκινά νωρίτερα φέτος και ο Γιώργος Λιανός αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για τον Άγιο Δομίνικο.

Γιώργος Λιανός και Survivor πηγαίνουν μαζί για ακόμα μια χρονιά, Ο παρουσιαστής ευελπιστεί να κερδίσει το φετινό «στοίχημα» με τους τηλεθεατές, μέσα από αλλαγές στο reality επιβίωσης. Ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός, όμως οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ αισιοδοξούν πως θα τα καταφέρουν. Μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να γίνουν γνωστά και τα ονόματα των παικτών. Όπως έχει διαρρεύσει θα πρόκειται για διαγωνιζόμενους που δεν έχουν πάρει ξανά μέρος στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Λιανός αναχώρησε από την Ελλάδα τα ξημερώματα της Παρασκευής (06-09-2024) για τον Άγιο Δομίνικο για να βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης του reality επιβίωσης.

Πιο στρατηγικό και πιο συναρπαστικό από ποτέ, το Survivor επιστρέφει στις ρίζες του, σε όλα εκείνα τα μοναδικά στοιχεία που το ανέδειξαν στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης, αναφέρουν οι άνθρωποι του τηλεοπτικού σταθμού.

Ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην Τουρκία για τον γάμο του Ατζούν Ιλιτζαλί με την 25χρονη σύντροφό του, επέστρεψε στην Ελλάδα, αποχαιρέτησε την οικογένειά του και σήμερα… πέταξε για τον Άγιο Δομίνικο!

Μεγάλο στοίχημα για το φετινό Survivor είναι η τηλεθέαση, με τους συντελεστές του reality να αισιοδοξούν, ότι οι αλλαγές που σχεδιάζουν θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και οι «πτήσεις» στους σχετικούς πίνακες θα είναι υψηλές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version