Media

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος “καρφώνει” την Καρολίνα – “Eίναι ψευτιά”

Οι εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες συνεχίζονται στο Survivor κι η μία ομάδα προσπαθεί να αναιρέσει όσες κινήσεις κάνει η άλλη.

Ο Τριαντάφυλλος, μάλιστα, άφησε αιχμές για την Καρολίνα κι ανέφερε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη ότι της έλεγαν για την συμπεριφορά της Καρολίνας νωρίτερα: «Δύο πράγματα είναι, ζήλια και ψευτιά. Το κατάλαβες; Όταν ήμασταν μαζί με τον Σάκη και σου είπε πρόσεξε την Καρολίνα είναι έτσι κι αλλιώς. Τι σου λέγαμε; Επειδή είσαι 25 χρονών και δεν είσαι έμπειρη, δεν βλέπεις τι γίνεται κι έχεις μια αγαθότητα. Ζεις στο δικό σου όνειρο και παραμύθι. Κορίτσι μου γλυκό δεν είναι έτσι.»

Ο Σάκης δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στο γεγονός ότι πριν απλό μια εβδομάδα η Καρολίνα έλεγε ότι θα της κοπεί το χέρι αν ψηφίσει την Μαριαλένα και τελικά το έκανε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα