Πέμπτη, 17 Οκτ.
20oC Αθήνα

Survivor: Οι δύο παίκτες που πάνε στο Νησί της Εξορίας και η ομάδα που κερδίζει το μεγάλο έπαθλο

Survivor: Οι δύο παίκτες που πάνε στο Νησί της Εξορίας και η ομάδα που κερδίζει το μεγάλο έπαθλο

Για το μεγάλο έπαθλο φαγητού ρίχτηκαν τη νύχτα της Τετάρτης (16.10.2024) προς Πέμπτη (17.10.2024) στον στίβο μάχης του Survivor οι δύο αντίπαλες ομάδες. Ποια θα απολαύσει τα πλούσια εδέσματα και ποια θα μείνει νηστική στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης;

Οι Κίτρινοι και οι Πράσινοι του Survivor τα έδωσαν όλα για το μεγάλο έπαθλο φαγητού στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, που για άλλη μία νύχτα καθήλωσε τους οπαδούς του.

Οι Κίτρινοι χτίζουν το δικό τους σερί, ενώ από την άλλη οι Πράσινοι θέλουν να δώσουν μία ηχηρή απάντηση και να επιστρέψουν στις νίκες.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι: Ένταση και πάθος!

Και αυτό επειδή το αποψινό αγώνισμα οδηγεί σε ένα απολαυστικό έπαθλο που όλοι οι Survivors θέλουν να κάνουν δικό τους.

Πάντως, υπήρξαν κάποιοι που δεν πήγαν πεινασμένοι στον στίβο μάχης και αυτοί ήταν οι Πράσινοι. Οι παίκτες των Αετών έπιασαν κάβουρες και έφαγαν πριν το κρίσιμο αγώνισμα.

 

Ακολούθησε το αγώνισμα όπου δεν έλειψαν τα δυσάρεστα απρόοπτα. Πάνω στην ένταση και στη διεκδίκηση, η Χριστιάνα βρέθηκε ξαφνικά στο έδαφος.

Η παίκτρια των Κίτρινων αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προσπάθειά της τραυματισμένη.

 

Τελικά, οι Πράσινοι είναι αυτοί που θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη και μαζί να κερδίσουν ένα τραπέζι δίπλα στη θάλασσα με διάφορα φαγητά.

 

Τα παράπονά του για τη «μόνιμη» κακή απόδοση της Ekaterina, εξέφρασε ο Άγγελος, ο οποίος απέδωσε τη νίκη της ομάδας του στην απουσία της συμπαίκτριάς του για λόγο που θα γίνει γνωστός παρακάτω…

Το ίδιο επεισόδιο, σημαδεύτηκε και από την ψηφοφορία για το ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες ή παίκτριες που θα πάρουν τον δρόμο για το Νησί της Εξορίας.

Ένας – ένας ψήφισαν τον συμπαίκτη τους που θέλουν να εξορίσουν και όπως προέκυψε η Ekaterina και ο Παναγιώτης είναι οι δύο αδύναμοι κρίκοι.

 

Οι παίκτες ψήφισαν, όπως είπαν αγωνιστικά, αλλά ο Παναγιώτης δεν το δέχτηκε, ενώ προβληματίστηκε για την επιβίωσή του στην εξορία.

 

Αλλά και το «ταίρι» του Παναγιώτη στο Νησί της Εξορίας, η Ekaterina δεν έκρυψε τη στενοχώρια της.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου, παίκτες στρέφονται κατά συμπαικτών τους, με την «μπάλα» να παίρνει τη Χριστιάνα, ενώ η Ekaterina εύχεται τα… χειρότερα στην ομάδα της που την έστειλε εξορία.

Media Τελευταίες ειδήσεις